IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс за дъщерите си: Нямат търпение да станат каки

23 ноември 2022 14 50

Актьорът и съпругата му Блейк Лайвли очакват четвърто дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дъщерите на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли нямат търпение да посрещнат новия член на семейството.

46-годишният актьор наскоро проговори за бъдещото си четвърто дете, давайки интервю пред Entertainment Tonight. В него той заяви, че трите му момичета – Джеймс (7), Инез (6) и Бети (3) – обожават идеята, че съвсем скоро ще бъдат каки. „Готови са и много се вълнуват“, каза Рейнолдс, който обаче все още крие пола на бъдещото бебе. По думите му, с Блейк Лайвли също не знаят дали ще имат момче или момиче, но се надяват отново да им се роди дъщеричка.

Относно факта, че увеличава семейството си през няколко години, актьорът заяви, че го прави с огромно удоволствие и не съжалява за пълната си къща. „Много се вълнувам за бебето. Трябва да си идиот, ако продължаваш да правиш деца, но не ги харесваш. Вкъщи ще бъде голяма лудница, но сме много развълнувани“, каза той пред ЕТ.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

В понеделник актьорът се появи в предаването на Кели Кларксън, където разкри как семейството му се подготвя да посрещне новия си член. Тъй като вече са минавали по този път, Рейнолдс се пошегува, че в момента със съпругата му не правят големи приготовления. „С първото всичко гледаш да е перфектно, стерилизирано. Но с четвъртото вече даваш малко по-лежерно“, каза звездата в типичния си хумористичен стил.

Говорейки малко в по-сериозен тон, бъдещият баща на четири деца заяви, че съпругата му вече е в пълна готовност и се вълнува почти колкото самия него. Допълва, че се надява отново да има момиченце, но е категоричен, че този път полът на бебето ще се разбере чак при раждането.

Преди седмица Рейнолдс се сдоби с престижната награда American Cinematheque в Лос Анджелис. Преди да му бъде връчена статуетката, актьорът беше почетен от съпругата си Блейк Лайвли, която изнесе прочувствена реч не само за успехите му пред камера, но и за това какъв човек е у дома и как се справя с бащинството.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

От сцената Лайвли заяви, че любимият ѝ е допринесъл с много за световното щастие чрез своето изкуство, сърце, филантропска дейност, хумор, чест и неповторима работна етика. По думите ѝ, Рейнолдс напълно се отдава на всеки един сценарий, който получава, изучавайки ролята си до нейните корени и опитвайки се да се въплъти в героя си по най-добрия начин.

Макар да обича безкрайно много работата си, Лайвли казва, че Рейнолдс винаги поставя семейството на първо място и се опитва да стигне у дома възможно най-бързо. Разказва, че той често се прибира вкъщи още с работните дрехи, защото толкова много е бързал, че не е имал време да се преоблече. Пошегува се, че ако съпругът ѝ някога влезе през вратата и не носи нещо от снимачната площадка, тя и дъщерите ѝ биха се притеснили.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

„Той се е появявал с кал, фалшива кръв, истинска кръв, изкуствени белези, костюм на супер герой, обувки или грим на клоун, но винаги идва у дома. Този човек се връща към реалния живот по-бързо от всеки друг, когото познавам“, казва още Лайвли. Пошегува се, че Холивуд трябва да спре да дава награди на съпруга ѝ, защото вече няма какво да каже за него в речите си.

„И да, той създава магия на екрана, но, о Боже, каква магия прави в реалния живот“.

Камерите успяха да уловят сълзи в очите на Рейнолдс, който слушаше с внимание всяка една дума на съпругата си. Когато се качи на сцената, той върна милите думи към жената, за която е женен вече 10 години и заедно отглеждат три дъщери.

„Ти си най-добрият призрачен сценарист в историята на Холивуд. Буквално ме отведе до този момент. Ако има едно нещо, за което съм сигурен в този свят е, че никой от нас не е отговорен за съдбата си. Блейк отговаря за нас“, каза Райън след приемането на наградата.

Райън Рейнолдс показа майка си, брат си и тъщата

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс подкрепиха 6-годишно дете с левкемия

Нова радост: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс очакват четвърто дете

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари