IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски експерт брои „лъжите“, които Меган Маркъл и принц Хари говорили пред Опра

25 ноември 2022 12 30

Херцозите на Съсекс само се опитвали с усмивка да скрият края на брака си?

Снимка: БГНЕС

През пролетта на 2021 г. Меган Маркъл и принц Хари дадоха интервю на Опра Уинфри, което се оказа едно от най-големите основания за разрив в отношенията между кралските братя. Тогава двойката разказа за преместването си в САЩ, живота в кралското семейство и отношенията с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Така се оказа, че херцогинята на Кеймбридж разплакала Меган няколко дни преди сватбата. Нещо повече, в кралското семейство имало дискусия за това колко тъмна ще бъде кожата на първото дете на Меган и Хари – Арчи, когато се роди.

Кралският експерт Анджела Левин си спомни скандалната случка и обвини херцозите на Съсекс в лъжа. Според нея в разговора е имало „повече от 30 лъжи“. Тя беше възмутена, че семейство Съсекс скоро ще получи престижната награда за правата на човека Ripple of Hope от Фондация „Робърт Кенеди“ за предполагаемата борба с расизма в кралското семейство:

„Това са глупости, а не началото на нов живот. Тази награда не е за абсолютно нищо, тя е за интервю с Опра, в което няма нито едно доказателство, което да е вярно.“

Ливайн отбеляза, че Меган и Хари са обърнали голямо внимание на психичното си здраве. В разговор с Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че в даден момент общественият натиск е бил толкова силен, че не е искала да живее. Меган била решена да потърси професионална помощ, но кралското семейство не одобрило това.

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

„Принцеса Даяна беше първият човек, който разтърси монархията“

Даяна – една принцеса, смачкана от общественото внимание

Какво мислят принц Хари и принц Уилям за новия документален филм за принцеса Даяна?

Експертът добави, че семейство Съсекс изгражда своя „нов живот“ чрез скандални интервюта и невярна информация. „Това ме отвращава. Те получиха богатството си благодарение на кралското семейство, което е стотици и стотици милиони, нали?“ – подчерта Левин.

На фона на толкова скандали се заговори обаче, че и отношенията между Меган и Хари също не са в добро състояние и дори че двамата са наели бракоразводни адвокати и са имали скандал в заведение.

Кралският експерт Колин Кембъл е сигурен, че отношенията на съпрузите се влошават всеки ден. В същото време самите херцог и херцогиня на Съсекс се опитват внимателно да скрият процеса на развод от любопитната общественост.

Според Кембъл Меган и Хари имат големи проблеми в отношенията си. Те вече са наели екип от адвокати. „Проверих тази информация, като разговарях с повече от един човек. Двойката е постигнала споразумение за развод, но се преструват, че уж все още са заедно. Според това, което чух, Хари е подтикнал Меган към това решение. Той разбра коя е тя“, коментира експертът в интервю с репортери.

Меган и Хари не реагираха на клюките. Въпреки това те записаха съвместно видео, в което поздравиха сър Елтън Джон за завършването на прощалното му музикално турне. В тази връзка много фенове заключиха, че всичко е наред в семейство Съсекс.

Експертите обаче са съгласни, че двойката просто неумело се опитва да докаже, че в отношенията им цари пълна идилия: Меган просто изтръгва усмивка от себе си и изглежда естествено само благодарение на опита си на актриса. Това обаче не може да се каже за принц Хари. Неговата „радост“ изглежда напрегната и вече не е възможно да се демонстрира благополучие.

За още актуални тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари