IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Бил Гейтс очаква първото си дете

25 ноември 2022 14 40

Новината идва година след нейната сватба

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Бил Гейтс – Дженифър, очаква първото си дете. 25-годишната наследница на американския програмист и бизнесмен съобщи радостната вест по случай Деня на благодарността. Него тя отбеляза заедно със 31-годишния си съпруг Найел Насар.

Бъдещата майка сподели специален пост в Instagram, с който посочи, че е благодарна на живота. Той съдържа няколко снимки, на които тя и нейният любим позират пред камерата, за да съобщят, че ще стават родители.

Дженифър е избрала дълга рокля в масленозелен цвят за фотосесията, направена в тяхната ферма в Уестчестър, Ню Йорк. Найел пък носи панталон и тънък пуловер в сходен тон.

Бременната придържа нежно коремчето си и на двете снимки, под които вече има множество поздравления за бебето, което трябва да се роди през 2023 г.

Двойката сключи брак през 2021 г.

Дъщерята на Бил Гейтс и на бившата му жена Мелинда съобщава, че ще ги направи баба и дядо близо година, след като сключи брак със своя избраник. Двамата се венчаха през октомври 2021-а, след като бяха гаджета 4 години.

Мъжът до Дженифър Гейтс е олимпийски състезател по езда.

Изненада! Хилари Суонк е бременна с близнаци

Бременната Блейк Лайвли подкрепи Райън Рейнолдс

Бременната Блейк Лайвли с критики към папараците

Страстта към конете събира Гейтс и Насар

Освен мъжа на Дженифър, и самата тя обожава да язди. Преди да сключат брак, тя споделя, че именно страстта към конете е онова, което ги е събрало.

„Конете са само една част от живота ни, но ние обичаме спорта. Той е професионалист, а аз правя това като любител. Така че, да можем да споделим нашата любов и страст за конете един с друг е просто невероятно“, обясни тя в интервю за CNN през 2019 г.

Наследничката на Бил Гейтс обяви, че е сгодена през януари 2020 г., като разказа за романтичното предложение.

„Нямам търпение да прекараме остатъка от живота ни в учене, израстване, смях и любов заедно“, сподели тогава тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари