IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира нарече делото за данъчни измами в Испания „клевета“

1 декември 2022 08 40

Певицата е обвинявана за неплатени данъци

Снимка: БГНЕС

Шакира нарече делото за данъчни измами в Испания, което се води срещу нея „клеветническа кампания“. Певицата обвинява испанската прокуратура, която я съди за предполагаеми данъчни измами, че е отприщила „клеветническа кампания“ срещу нея.

Според документите 45-годишната певица е казала, че властите са „нарушили правото ѝ на личен живот“, като са разглеждали нещата толкова публично и без никакво съмнение.

Съобщава се, че правният екип на Шакира също така е изложил причините, поради които тя не носи отговорност за данъчната сметка, твърдейки, че тя не е била жител на Испания през въпросния период от време.

Жерар Пике заведе новата си приятелка на сватба

Жерар Пике се целува с новата си, Шакира е бясна

Отмъщението на бившата: Как Шакира иска да си отмъсти на Пике за изневярата?

Според испанското законодателство певицата трябва да плаща данъци само ако прекара 183 или повече дни в европейска страна за една година.

През септември испански съдия нареди на Шакира да бъде изправена пред съда по обвинения в укриване на данъци в размер на 13,9 милиона долара върху доходи, които тя е спечелила между 2012 и 2014 г.

Ако вината на звездата бъде доказана, тя е изправена пред осем години затвор и тежка глоба от 24 милиона долара. Също така в Испания звездата наскоро приключи 11-годишния си любовен роман с футболиста Жерар Пике, за когото се оказа, че има друга връзка.

Съвсем скоро тя публикува и мил момент от живота на синовете си и футболна победа за 9-годишния ѝ син Милан. Публикацията идва след голяма промяна за семейството на колумбийската красавица. Тя, заедно със синовете си Милан и 7-годишния Саша, възнамеряват да се преместят в Маями.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари