IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрият пример: Меган Маркъл сготви топли ястия за бездомни жени

29 ноември 2022 16 30

Тя също така обединява сили с известна компания за коледна благотворителност

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл определено е имала натоварен Ден на благодарността, чиято по-голяма част е прекарала в кухнята. Тази година обаче уменията ѝ в готвенето не са били запазени само за принц Хари, Арчи и Лилибет, а от тях са се възползвали стотици бездомни жени.

В навечерието на празника, който тази година се падна на 24 ноември, херцогинята на Съсекс се присъедини към доброволците в Downtown Women's Center в Лос Анджелис, който се намира само на няколко километра от дома ѝ в Монтесито. Там тя прекара деня в създаването на топли ястия за повече от 300 бездомни жени, които получават помощ от центъра. За доказателство бе публикувана снимка в сайта на фондацията Archewell, която беше основана от Хари и Меган през 2020 година.

Публикуваните кадри показват Меган в напълно ежедневно облекло, носейки светлозелена блуза, комбинирана с черна шапка и задължителните предпазни ръкавици и маска. По време на снимката, Маркъл е в пълен работен режим, правейки поредния си пай, който съвсем скоро ще се озове в кутиите и ще бъде раздаден на нуждаещите се.

„По-рано тази седмица екипът на фондацията Archewell помогна за приготвянето на обяд за Деня на благодарността за повече от 300 дами в центъра за жени Downtown в Лос Анджелис. Той предоставя широк набор от ресурси за преодоляване на бариерите и прекратяване на бездомничеството за всички жени, включително жени ветерани и техните семейства, жени със сериозни физически и психически проблеми и преживели домашно насилие“, гласи описанието от фондацията на Меган и Хари.

Въпреки че не беше шокиращо, че Меган и Хари избраха да прекарат есенния празник в Съединените щати, благотворителната дейност беше последвана от съобщения, че херцозите на Съсекс няма да празнуват и Коледа с кралското семейство. Според Mirror, двойката е била поканена за празника в Сандрингам, но най-вероятно ще откажат, защото отношенията им с близките все още са доста обтегнати.

„Смъртта на кралицата означава, че няма да има такъв голям натиск цялото семейство да бъде заедно, което е добре, защото изглежда, че Хари и Меган няма да присъстват“, казва кралският експерт Анджела Левин пред The Sun. По думите ѝ, кралското семейство ще иска да направи деня възможно най-положителен като първи голям празник след смъртта на кралицата, а присъствието на Меган и Хари със сигурност ще попречи на това.

Говорейки за Коледа, Меган Маркъл също има вече планиран график, който не включва пътуване до Великобритания. Вместо това тя се е заела с осъществяването на поредната си благотворителна инициатива, която този път ще бъде в колаборация с една от любимите ѝ модни марки – Cuyana – и фондацията Smart Works. Целта е да се помогне на жените да се завърнат към стилното работно облекло, след като вече много фирми прекратиха работата от вкъщи и върнаха служителите си в офиса.

Меган Маркъл разказва как е припечелвала в миналото

Меган Маркъл помогнала на семейство по време на кризата

Напуска кралския двор, но си иска титлата: Меган Маркъл в действие

Cuyana ще дари 500 от своите кожени чанти, струващи по 248 долара, на британската фондация, на която Маркъл е патрон от 2019 година. Дизайнът е един от любимите на херцогинята, което прави подаръка още по-ценен. „Smart Works инвестира в жени, за да ги накара да вярват, че могат да процъфтяват на работното място, а Cuyana е компания, създадена от жени и за жени, така че чувствам това за перфектната комбинация“, казва Маркъл в изявление.

Организацията, която управлява девет центъра в Обединеното кралство, помага на безработни жени, осигурявайки им кариерно обучение и консултации по стил, като им предоставя облекло за интервюто и след наемане на работа – устойчив набор от артикули за офиса. Сега луксозните кожени чанти ще бъдат част от предложенията на благотворителната организация.

Маркъл беше забелязана да носи една от черните кожени чанти на Cuayana на няколко пъти, включително по време на посещението си на тенис турнира „Уимбълдън“ през 2019 година и докато посещаваше женски център във Ванкувър през 2020-а. Тя дори подари по една чанта на всеки от гостите на бебешкото ѝ парти през 2019 година.

За още новини от света на кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари