IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вин Дизел към Пол Уокър: Обичам те и ми липсваш

30 ноември 2022 14 50

Синеокият актьор почина преди 9 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вин Дизел никога няма да забрави покойния си приятел и колега Пол Уокър.

В навечерието на деветата годишнина от смъртта на синеокия актьор, екранният Доминик Торето сподели снимка заедно с Уокър в социалните мрежи. Кадърът изглежда да е заснет по време на една от почивките между снимките на „Бързи и яростни“, като двамата мъже са облегнати на бяла кола и се усмихват. Вин носи синя тениска, а кръстът на Торето е върху гърдите му, докато Пол е с бяла тениска и гледа някъде зад камерата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

„Девет години... Обичам те и ми липсваш“, написа само Дизел под кадъра. Снимката веднага спечели вниманието на последователите му, които изразиха съболезнованията си в коментарите. Голяма част от тях посочиха колко са трогнати от факта, че Вин продължава да мисли за покойния си приятел и не пропуска възможността да изрази любовта си към него.

Пол Уокър почина на 30 ноември 2013 година в автомобилна катастрофа. Спортната му кола, шофирана от професионален състезател, се вряза в дърво край пътя и изгоря. Двамата мъже умират на място. По това време Пол е по средата на снимките на седмата част от „Бързи и яростни“, а във въпросната вечер се е връщал от благотворително събитие, посветено на борбата с бързите скорости.

След смъртта му, Уокър е заместен във филмите от братята си Кейлъб и Коди, като лицето му е дигитално наслоено върху телата им. В края на седмия филм зрителите могат да видят и специален знак на почит, отдадена към актьора, в която са събрани най-добрите му моменти от цялата поредица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Говорейки пред TMZ миналата година, Коди похвали Дизел за това, че продължава да почита брат му всяка година. „Мисля, че Вин и цялото семейство се справиха чудесно, когато позволиха на актьора да се отправи към залеза. Мисля, че Пол наистина ще хареса посоката, в която отива. Всичко стана толкова бързо. В момента това е едно лудо приключение“, сподели Коди. Той за кратко се появи в седмата част на поредицата, помагайки на сценаристите да приключат по най-добрия начин с героя на Пол.

„Не мога да спекулирам с това какво би си помислил, просто знам, че Вин винаги приема сериозно запазването на наследството на Пол и винаги прави всичко възможно, за да почете героя му. Те работиха заедно години наред и бяха като братя. И двамата бяха толкова млади в началото на всичко това“, казва още Коди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Дизел обаче не е единственият член на „Бързи и яростни“, който наскоро си спомни за Пол Уокър. Джордана Брустър, която играеше екранната любов на покойния актьор, разкри повече за връзката си с него и заяви, че тези взаимоотношения ще останат завинаги. „Мисля, че когато някой човек почине, това сериозно се отразява на живота ти, както и на живота на много други хора“, казва тя и допълва, че тъгата ѝ е като вълна, която понякога може да е много висока и силна, но друг път да идва постепенно и да продължава дълго.

Неразрушима връзка: Вин Дизел заведе дъщерята на Пол Уокър до олтара

Вин Дизел си спомня за Пол Уокър на 48-ия му рожден ден

Дъщерята на Пол Уокър: Вин Дизел е моето семейство

Джордана, както и Вин Дизел бяха на сватбата на дъщерята на Пол Уокър – Медоу – миналата година. Актьорът дори я заведе до олтара, поемайки важната роля от покойния си приятел.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари