IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора с едноседмично бягство във френските Алпи

30 ноември 2022 17 50

Певицата посрещна рождения си ден с приятели

БГНЕС

БГНЕС

Рита Ора е избрала да посрещне рождения си ден във френските Алпи. Певицата, нейният съпруг, както и най-близките им приятели, са празнували цяла седмица в луксозна вила, наета специално за случая.

На 26 ноември британската звезда стана на 32. Именно поради този повод е решила да избяга високо в планината и да се отдаде на релакс с любимите си хора.

Ора и нейната компания са отседнали в страхотна дървена вила в швейцарски стил. Само една нощувка там струва 22 000 паунда, съобщава The Sun.

Според източник на изданието, мъжът до изпълнителката – Тайка Уайтити, не е успял да се освободи за седмица, но все пак е бил с компанията за няколко дни.

„2022 г. беше мечта за Рита, както в личен, така и в професионален план“, споделя още той, говорейки за рождения ден и наздравиците, които Ора е вдигнала по повод остаряването с една година.

Един от гостите на певицата – Вас Морган, сподели галерия от снимки от празничната седмица, в която освен рождения ден на Ора, всички заедно са посрещнали и Деня на благодарността.

Любовта им отива: Рита Ора и Тайка Уайтити на червения килим

Рита Ора и Тайка Уайтити вече официално са двойка!

Рита Ора в прозрачна рокля в чест на рождения ден на Тайка Уайтити

Рита Ора с няколко стилни визии в планината

32-годишната изпълнителка е избрала черна сатенена рокля с камъчета около бюста, с която да посрещне рождения си ден. Тя е с огромно деколте и тънки презрамки.

След тържествената част Ора сподели нестандартен аутфит, с който е карала бъги в Алпите. Той определено не е най-комфортният, но пък е по актуални тенденции.

Звездата носи мотоциклетистки панталон, който завършва с ботуши на висок ток. Той е комбиниран с тънка блузка в син цвят, чийто ръкави са с лилава козина, над нея е сложила и поло топ в черен цвят.

Мото стил в гардероба – какво да носите?

Доста интересен избор на ушанки демонстрира звездата – шарени, с малки шипове. Но изненадите от нея не свършват дотук. Тя се появи и с визия, в която основно място заемат ботуши от капитониран шушляков плат. Само че те не са за снежните преспи, защото са с много тънък ток.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари