IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов пред очите на целия свят: Първи поглед към документалния филм на Меган и Хари

1 декември 2022 16 30

Съвсем скоро той ще се появи в Netflix

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Историята на Меган и Хари такава, каквато никой досега не я е виждал.

В четвъртък от Netflix пуснаха първия трейлър на предстоящия документален филм за херцозите на Съсекс, който ще носи името „Хари и Меган“. В него зрителите ще могат да видят непоказвани досега моменти от личния живот на кралската двойка, включително висотите и паденията по време на любовната им история, развила се пред очите на целия свят.

Интимният първи поглед към документалния филм, чиято премиера ще бъде през декември, включва лични снимки от съвместния живот на Хари и Меган, включително от сватбения им прием, от пътуване до Африка и по време на бременността на Маркъл. Освен мигове на радост, те показват и трудностите, с които са се сблъскали под светлините на кралските прожектори. Вижда се Меган да бърше сълзи, а двойката е показана и по време на напрегнат момент на церемонията за Деня на Британската общност през 2020 година – последното им събитие заедно с кралското семейство, преди да се оттеглят от своите висши кралски позиции.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

В трейлъра също така се хвърля светлина и върху това защо Хари и Меган са решили да споделят личната си история с целия свят. На въпроса: „Защо искахте да направите този документален филм?“ Хари отговаря: „Никой не вижда какво се случва зад затворени врати“. По думите му, той е трябвало да направи всичко възможно, за да защити семейството си. След него Меган казва: „Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от самите нас?“.

Проектът е режисиран от номинираната за „Оскар“ Лиз Гарбъс, чиито последни филми, фокусирани върху историята на известни личности, включват Love, Marilyn, What Happened, Miss Simone? и Becoming Cousteau.

41-годишната Меган и 38-годишният Хари подписаха мултимилионна сделка с Netflix през септември 2020 година. Тогава New York Times сподели, че те ще продуцират различни проекти под шапката на продуцентската си компания Archewell Productions. В плановете им влизат създаването на документални филми и поредици, игрални филми, риалити шоута и детски програми.

През октомври, в интервю за Variety, Меган сподели и какво може да очакват зрителите от предстоящия документален филм. „Хубаво е да имаш възможността да вярваш на някого със своята история – режисьор, на когото отдавна се възхищавам – дори и да се разкаже не по начина, по който си я разказал ти. Но не затова я разказваме. Ние вярваме на този човек, което означава, че му позволяваме да я промени през своя поглед“, заяви херцогинята.

Маркъл допълва, че е изпитала истинско вълнение, когато е започнала работа по филма, защото се е завърнала в годините на своята актьорска кариера, която трябваше да изостави след сватбата си с Хари. От своя страна, принцът за първи път се докосва до света на Холивуд, така че, по думите на съпругата му, е бил много заинтересуван от самия процес.

В интервюто ѝ за The Cut през август, Меган не сподели подробности за филма, в който главно ще се проследи любовната ѝ история. „Не искам да бъда потайна, но не чета пресата и не знам какво се пише в нея, за да го потвърдя или отрека. Ще ви кажа само, че Лиз Гарбъс е невероятна“, беше единственият ѝ коментар по темата.

Отделно от документалния филм за любовната история между Меган и Хари се появи и промовидео за игрите Invictus, които другата година ще се проведат в Германия. Забавният клип показва как съпрузите се изправят един срещу друг в мач по пинг-понг на осветена арена, като Хари се усмихва на Меган, преди тя да кимне и да му позволи да сервира.

Риалити звезда призна за тайната си връзка с принц Хари

Крал Чарлз III не иска да лиши принц Хари от титлата му

Кой ще загуби повече при евентуален развод между принц Хари и Меган Маркъл?

Редица състезатели, които ще се борят за наградата следващата година, също са показани да играят в черно-бялото видео, което носи лозунга „Дом за уважение“. Описанието под публикацията гласи, че игрите ще се проведат в Дюселдорф от 9 до 16 септември и билетите вече са налични.

Този април пък камери следваха навсякъде Хари и Меган по време на игрите Invictus в Хага, като най-вероятно кадрите ще бъдат използвани за предстояща поредица за състезанията, направени специално за ветерани от войната. Миналата година стана ясно, че Netflix ще прави документални епизоди за събитието, като отново работи с Archewell Productions. В него ще видим как състезателите се подготвяха за тазгодишните игри.

Оказва се, че зимата ще е доста натоварена за херцозите на Съсекс, след като на 10 януари 2023 година на пазара излизат мемоарите на принц Хари. Книгата ще носи името „Резервата“ и ще бъде цели 416 страници.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари