IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин за отглеждането на седем деца: Приемам хаоса като нормален

5 декември 2022 16 30

Готова е да спре с ражданията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин споделя тайните си за отглеждането на седем деца.

Инструкторката по йога разкри, че се опитва да поддържа спокойствие, въпреки хаоса у дома, който се създава от седемте ѝ наследници заедно с актьора Алек Болдуин. Двамата са родители на 9-годишната Кармен, 7-годишния Рафаел, 6-годишния Леонардо, 4-годишния Ромео, 2-годишния Едуардо, 2-годишната Мария и 3-месечната Илария.

Каква обаче е тайната за похвалния стоицизъм и намирането на положителния аспект във всяка една ситуация? „Добро чувство за хумор“, категорична е Хилария пред E!News. Тя присъства на ежегодната галавечер на американския музей по национална история в Ню Йорк в началото на декември заедно със съпруга си. Г-жа Болдуин впечатли с фигура, излизайки на червения килим в прилепнала рокля с изрязани участъци около талията.

„Просто трябва да приемеш хаоса. Когато бяха едно или две, можех да се справя с лудницата. Но с появата на третото, те вече са повече от теб и няма какво да направиш“, казва още многодетната майка.

Когато става въпрос за поддържането на романтиката с Алек, Хилария споделя, че дори най-малките жестове вършат работа. Те са това, което ѝ показва, че съпругът ѝ все още я обича, мисли за нея и я оценява, въпреки цялата лудница у дома и грижата за седем деца. „Всяка вечер ми носи вода и нужните напитки, за да си възвърна силите след кърменето. Много е просто, но аз го оценявам високо“, категорична е Хилария.

Колкото и да се опитва да поддържа спокойна атмосфера у дома поне за няколко минути, инструкторката по йога споделя, че невинаги се справя. Това стана ясно и от последната семейна снимка за Деня на благодарността, където цялата фамилия се събра на дивана, но не всеки беше доволен от случващото се.

Снимката показва как Хилария се опитва да успокои едно от момчетата си, което плаче, а Алек държи здраво друго, което пък въобще не е заинтересувано от камерата пред него. То се е съсредоточило върху филията хляб в ръката си, а един от братята му гледа съсредоточено към чинията с грозде и сирене пред себе си.

„Честит Ден на благодарността от нашия огромен провал за семейна снимка. Любов и благодарност за вас заради това, че сте прекрасен източник на светлина в нашия живот“, написа Хилария под кадъра, на който се вижда още как Кармен държи в ръцете си Илария, а Рафаел дори не е на дивана, а е изправен зад него.

Въпреки хаоса, многодетната майка не е сигурна дали раждането на 3-месечната Илария ще е последното в живота й. „Бих казала, че сме приключили, но си мислех същото и на шестото дете. Но сега се надявам, че наистина сме приключили“, казва тя в интервю за Extra. Допълва, че съпругът ѝ все още не си е направил вазектомия, така че всичко може да се случи.

Хилария Болдуин разголи талия два месеца, след като се сдоби със седмо дете

Стигат ли седем деца или Хилария Болдуин мисли за още?

Отбор мечта: Алек и Хилария Болдуин с всичките си седем деца

Говорейки за Алек, Хилария споделя, че той малко се престарава, когато стане въпрос за коледни подаръци и украси у дома. „Чувствам, че съм едновременно доброто и лошото ченге“, казва тя. Двамата успяха да се насладят на кратка романтична вечер на 1 декември, излизайки сред известни лица като Джими Фалън, Лорн Майкълс и Стив Мартин.

Попитана как е успяла да излезе от вкъщи, Хилария сподели, че разчита на две бавачки, които са поели грижите за децата. Семейството е планирало няколко празнични събития в Ню Йорк преди Коледа, включително посещението на Рокфелер център, за да видят голямата коледна елха.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари