IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арестуваха Явор Бахаров

5 декември 2022 09 40

Актьорът вече има условна присъда

БГНЕС

БГНЕС

Явор Бахаров е бил арестуван от полицията в София. Според информация на МВР, в неделя вечерта актьорът е отведен от униформените в четвърто районно полицейско управление в столицата.

По първоначални данни, той е задържан заради притежание на марихуана.

Бахаров не бива арестуван от органите на реда у нас за първи път. Той вече има условна присъда заради минали провинения.

Рая Пеева и Явор Бахаров заедно в чужбина

Щастливи заедно – Явор Бахаров и Рая с торта у дома

Явор Бахаров отива на съд

Актьорът определи случая като незначителен 

Няколко часа след задържането, Бахаров бе освободен от 4-то РУ в София. И се сдоби с обвинение за притежание на наркотици - марихуана.  

„Незначителен случай е това, за който не бива даже и да говорим. На излизане от репетиция имах в джоба ми 0,25 г от въпросното вещество“, коментира Явор на излизане от районното, цитиран от бТВ. 

Адвокатът на Бахаров - Денислав Асенов, посочи, че двамата ще обжалват и намекна за евтин пиар на държавното обвинение - за сметка на клиента му.  

Припомняме, че през февруари 2020 г. актьорът бе хванат да шофира след употребата на алкохол и наркотици.

На 29 юни 2021 г. Явор получи окончателна присъда от Районния съд в Благоевград. Тя бе условна, с четири години изпитателен срок, който все още не е изтекъл.

Бахаров има и други осъждания.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари