IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари удариха с филм, Уилям и Кейт отговориха с любовен портрет

7 декември 2022 18 00

Битката между двете семейства продължава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В началото на седмицата се появи и вторият трейлър от предстоящия документален филм на Меган и Хари, който ще разказва за любовната им история, трудностите в кралското семейство и защо всъщност са решили да напуснат Лондон. Проектът ще бъде разделен на две части от по три епизода, като първата ще се появи в Netflix на 8 декември, а втората ще е достъпна седмица по-късно.

И докато всеки се чуди как ще реагира кралското семейство на видяното, то принц Уилям и Кейт Мидълтън сякаш нанесоха своя ответен удар, публикувайки няколко снимки от зад кулисите на тазгодишните награди Earthshot. Колекцията беше пусната в Instagram, като за заглавна снимка бе избран красив портрет на принца и принцесата на Уелс, на който те изглеждат повече от влюбени.

Черно-белите снимки са елегантни и красиви, като показват Кейт в дългата ѝ зелена рокля, която всъщност е взета под наем. Темата на ежегодното събитие е опазване на околната среда, като гостите са помолени да не си закупуват нови дрехи за зеления килим. Принц Уилям избра костюм, който често носи на кралски събития, давайки пример на останалите господа.

На първата снимка се вижда как съпрузите леко нарушават кралския протокол, седейки близо един до друг, а принц Уилям е поставил ръка върху гърба на съпругата си. Подобни романтични действия рядко могат да се видят на публично място от страна на кралски представители, които трябва да спазват определени правила.

Малко по-късно се вижда как Кейт гордо аплодира Уилям, който закри вечерта в Бостън с вдъхновяваща реч относно опазването на околната среда и поздрави тазгодишните победители в надпреварата. Earthshot са награди, връчвани на пионери в мисията към по-зелена планета, които са в размер на 1 милион долара. Средствата са в помощ на проектите на победителите, които са насочени към различни аспекти в опазването на околната среда, включително почистване на океаните, по-чист въздух и рециклиране на отпадъка.

Колекцията от снимки идва на фона на документалния филм на Меган и Хари и пристигането им в Ню Йорк. Двамата са в Голямата ябълка, за да получат награда за „героичното си опълчване срещу расизма в кралското семейство“. Честта ще им бъде връчена на галавечерта The Ripple of Hope, където билетите за присъствие достигнаха до 1 милион долара. Предишните победители са били Джо Байдън, Барак Обама и Хилъри Клинтън.

Междувременно кралското семейство се подготвя за атаки от страна на Меган и Хари с новия им документален филм. Трейлърите показаха, че херцозите на Съсекс нямат никакво намерение, поне засега, да се сдобряват с роднините си във Великобритания. На фона на всичко това, през януари 2023 година се очакват и мемоарите на принц Хари, които също няма да са ласкателни за семейството му.

Добрият пример: Меган Маркъл сготви топли ястия за бездомни жени

Как Елизабет е приемала връзката на Меган Маркъл и принц Хари?

Глория Стейнем за Меган Маркъл: Тя е съвсем различна от написаното в медиите

По думите на кралския кореспондент Лорейн Кели, Меган и Хари трябва да престанат да бъдат двойката, която се оплаква от миналото и най-накрая да продължат напред. Тя споделя, че екипът на принц Уилям вече се е уморил от медийните кампании на брат му и неговата съпруга, като няма никакъв шанс за помирение между двете семейства.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари