IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни традиции: Лудият празник на Кейт Хъдсън и трите ѝ деца

9 декември 2022 17 50

Актрисата разкрива какво се случва у дома

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Хъдсън разкрива някои от любимите си коледни традиции, които споделя с трите си деца.

43-годишната актриса, която е майка на 16-годишния Райдър, 11-годишния Бингам и 4-годишната Рани Роуз, които са от трима различни бащи, споделя, че семейството ѝ има множество коледни традиции. Най-големият ѝ син се ражда от брака ѝ с Крис Робинсън, второто момче е от бившия ѝ годеник Мат Белами, а единствената ѝ дъщеря е от сегашния ѝ годеник Дани Фуджикава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Хъдсън споделя, че всяка вечер се чете книжката „Вечерта преди Коледа“, защото иначе Дядо Коледа няма да дойде. По думите на актрисата, децата ѝ много добре знаят, че на сутринта добрият старец ще е оставил нещо за тях под елхата, затова бързат да заспят в празничната вечер, за да могат по-бързо да намерят подаръка си.

„Децата ми полудяват на този празник. Бързат да заспят. А Дядо Коледа често им оставя и намеци за това какво обича да пие и да яде вечерта, така че те му оставят различни лакомства“, споделя още Кейт. По думите ѝ, понякога това е комбинацията от мляко и бисквити, друг път е ром с кола и ликьор, а някои години се е случвало да бъде по-скоро почитател на мартини, защото има нужда от малко почивка.

Миналия месец Хъдсън говори открито относно отглеждането на три деца от трима различни бащи. „Може отвън да не изглежда традиционно, но отвътре имам чувството, че се справяме чудесно“, казва тя пред Sunday Times. Допълва, че е установила особено силен съюз с всяко едно от децата си и това е нещото, което най-много цени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

„Нямам интерес да следвам някаква конвенционална идея за любов или брак. Бих искала да остарея с партньора си, но в същото време не вървя с розовите очила по цял ден“, категорична е Хъдсън. Целта в живота ѝ е да се чувства обичана и да раздава любов, но също така да остане практична, така че прави малки стъпки всеки ден. „Работя много по връзките си, защото ми харесва. Родителите ми свършиха чудесна работа в това отношение“.

Кейт говори за 77-годишната си майка Голди Хоун и партньорът ѝ от 39 години Кърт Ръсел. Въпреки че Хъдсън е биологична дъщеря на Хоун и 73-годишния музикант Бил Хъдсън, тя счита 71-годишния Ръсел за свой баща.

Кейт Хъдсън се събра с бившия

Кейт Хъдсън и нейните тайни за красота

Звездна мода: Кейт Хъдсън напомни за тоалет отпреди 19 години

През май 2000 година Кейт се запознава с Крис Робинсън, а няколко дни по-късно двамата заживяват заедно. Женят се в навечерието на новата година, а синът им Райдър се ражда четири години по-късно. Бракът приключва през 2006 година, а разводът е финализиран през октомври на следващата година. Хъдсън споделя, че най-големият ѝ син е в колеж и е много щастлив, а с баща му често го посещават.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Връзката ѝ с Мат Белами започва през 2010 година след срещата им на музикалния фестивал Coachella в Калифорния. Годежът им бе разкрит през април на следващата година, а само няколко месеца по-късно се появи и синът им Бингам. През декември 2014 година актрисата и музикантът обявиха, че се разделят, но остават добри приятели. По думите на Хъдсън, Белами е един прекрасен родител.

С Дани Фуджикава любовната история стартира през декември 2016 година, като двамата първоначално се запознават, когато актрисата е на 23 години и вече бременна с първото си дете. През април 2018 година те обявиха, че очакват бебе заедно, а Рани се ражда по-късно същата година. Годежът им беше разкрит през септември 2021 година, след като Кейт Хъдсън беше забелязана с пръстен на червения килим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Въпреки че е сгодена от вече година, актрисата сподели, че не бърза да мине под венчилото. „Надявам се да се оженим, но не бързаме. Последното нещо, което ми трябва сега, е да планирам сватба. Но все пак се вълнувам за този момент“, каза тя пред медиите. Допълва, че годеникът ѝ е чудесен баща на дъщеря си и още по-прекрасен втори баща на момчетата ѝ.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари