IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Човек с много таланти – Алек Болдуин направи серенада на Хилария и 3-месечната им дъщеря

11 януари 2023 10 50

Това беше част от подаръка за рождения ден на съпругата му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алек Болдуин вече се е доказал като талантлив и успешен актьор, но същата съдба може съвсем спокойно да го очаква и в музикалната индустрия.

Преди няколко дни съпругата му Хилария сподели видео в социалните мрежи, с което показа как Алек прави серенада на нея и 3-месечната им дъщеря Илария. Актьорът пее на испански, а бебето го гледа втренчено, очевидно наслаждавайки се на гласа му. Хилария, от своя страна, не е толкова впечатлена, но все пак не продумва, за да не прекъсва арията на съпруга си.

Оказва се, че серенадата е част от подаръка на г-жа Болдуин за 39-ия ѝ рожден ден. „Приключвам 38 звучно и бляскаво, получавайки серенада на испански от Алек... като Елвис е“, написа тя под клипчето, допълвайки със смееща се емотиконка.

Песента, която 64-годишният актьор е избрал, се казва Mi Cuerpo Hace Musica и е популярна детска мелодия в испаноговорящите страни. В превод означава „Моето тяло прави музика“. Хилария допълни, че поне Илария е впечатлена от способностите на баща си и благодари на всички за ранните пожелания за рождения ѝ ден.

Алек и Хилария са родители на общо седем деца – Кармен, Рафаел, Леонардо, Ромео, Едуардо, Мария и Илария. Най-голямото от тях е на 9 години, а най-малкото е едва на 3 месеца. Актьорът също така е баща на 27-годишната Айрланд, която споделя с бившата си Ким Бейсингър. Съвсем скоро Алек ще стане и дядо, тъй като най-голямата му дъщеря е бременна с първото си дете.

Серенадата на актьора идва след като той сподели видео, в което помоли феновете за помощ в създаването на специален подарък за съпругата му. Тъй като Хилария е съвсем близо до 1 милион последователи, желанието на Алек беше всички, които все още не са я последвали, да го направят, за да я зарадват за рождения ден.

Алек и Хилария Болдуин с първи празник като деветчленно семейство

Хилария Болдуин говори открито за сурогатното майчинство и нейните седем деца

„Очевидно съм влюбен в жена си, луд съм по нея, бла, бла, бла – всички глупости, които се казват от влюбените хора. Съпругата ми е най-прекрасният човек, когото познавам в целия си живот. Това е истината. Това е единствената истина“, допълни той. Завърши отново с молбата всеки да я последва, за да постави усмивка на лицето ѝ.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари