IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роналдо и Джорджина на лунапарк в Рияд

18 януари 2023 10 40

Двойката със свободен ден, посветен на децата

БГНЕС

БГНЕС

Кристиано Роналдо си взе свободен ден, за да прекара повече време с Джорджина и децата. Известната двойка сподели в социалните мрежи, че всички са се забавлявали в лунапарк в Рияд.

Качествено време с моите любовчета, написа 37-годишният португалски нападател, който вече е част от футболния клуб „Ал-Насър“.

В профила си в Instagram Роналдо качи мила семейна снимка. На нея той и Родригес позират с четирите им деца, като липсва само най-малкото.

Освен да се разходят с лодка из столицата на Саудитска Арабия, Кристиано и фамилия са посетили известен аквариум, където наблюдавали специално шоу.

От своя страна Джорджина показа, че с малчуганите са стреляли с пушки и спечелили огромни пухени играчки. После пък всички се возили на красива въртележка с кончета.

Футболистът и неговото семейство не останали незабелязани, забавлявайки се из тематичния парк с безброй развлечения за малки и големи. На един от кадрите виждаме, че те позират с аниматорите.

Половинката на Роналдо обожава новия си дом

За разходката Джорджина е избрала сиви дънки, които е прибрала в черни ботуши до коляното. Те са съчетани с поло и сако в бяло и дизайнерска лачена чанта.

Предполага се, че най-малката наследничка на Роналдо и неговата любима – 9-месечната Есмералда, е останала с бавачката.

„Рияд, колко си красив“, пише Джорджина и с думите си показва, че определено харесва новия град, в който трябва да живее заради кариерата на нейния известен мъж.

Роналдо и Родригес се преместиха в известен хотел в Рияд, където ще се ширят в общо 17 стаи. Там двамата ще живеят без брак в Кралската кула – нещо, което според местните закони е грях.

Над закона: Кристиано Роналдо и Джорджина ще живеят заедно в Саудитска Арабия, въпреки че нямат брак

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света“: Джорджина Родригес за трудната 2022

Кристиано и Джорджина показаха бебе Есмералда

Не е ясно колко време двойката и техните пет деца ще останат на въпросното място, където няма да им липсва нищо. Предполага се, че двамата търсят жилище, в което да се устроят за по-дълго време.

По данни на арабски медии, звездата иска да си купи вила близо до столицата, като вече се е спрял на една, която струва близо 14 милиона евро.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари