IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света“: Джорджина Родригес за трудната 2022

21 декември 2022 14 30

Какво споделя тя за предизвикателствата през изминалата година

БГНЕС

БГНЕС

Джорджина Родригес изпраща най-сложната година в живота си, която няма да забрави. Това призна самата тя в интервю за списание Elle. Пред него тя разказва за предизвикателствата, с които се е сблъскала през 2022-а.

Половинката на Кристиано Роналдо засне специална фотосесия, за да се появи на корицата на януарското издание за Испания.

„Тази година беше най-сложната в живота ми, най-щастливият момент стана едновременно най-тъжен. Това е нещо, което ще ме придружава цял живот и което няма да можем да забравим“, обясни Джорджина.

Родригес сменя няколко визии за снимките. На корицата тя е заснета в близък план, като носи черна (сякаш траурна) мрежа на главата.

„Джорджина говори за първи път с отворено сърце за любовта, болката, семейството и работата в една година, която нарича „най-трудната в живота си“, пишат от екипа на списанието и показват видео, направено зад кадър.

Бяла рокля с пера, черна с пайети, както и дълга зелена пола с омбре ефект, съчетана с поло, са само част от дрехите, които моделът носи за фотосесията.

Семейството – най-важното за Джорджина

На 18 април красавицата и Кристиано Роналдо загубиха едно от своите близначета – момченце, които очакваха с голям трепет. Днес двамата се радват на малката Бела Есмералда, която вече е на 8 месеца.

Говорейки за децата, 28-годишната Джорджина посочва, че се чувства късметлийка и за нея семейството и малчуганите са най-важното нещо в живота.

Моделът има още едно дете от Роналдо – 5-годишната Алана. Освен това двамата отглеждат 12-годишния Кристиано-младши, както и близнаците Ева и Матео на 5 (от сурогатна майка).

Джорджина с хейт заради Роналдо

Говорейки за любовта си към известния футболист, Родригес признава, че именно той е сбъднал нейната мечта. Въпреки това, че той не я лишава от нищо, тя посочва, че винаги влага страст и усърдие към всяко нещо, с което се захване, независимо дали става дума за нейната работа в магазин или като модел.

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света, но няма нужда хората, много от тях жени, да го използват по унизителен начин“, категорична е красавицата, намеквайки за сравненията между Меси и Роналдо. 

Джорджина разкрива, че заради връзката си с Роналдо е загубила свободата и анонимността си, но за сметка на това е получила много възможности, като например да присъства на събития на червения килим. По думите ѝ, въпреки това, тя никога няма да забрави откъде е тръгнала и единственото нещо, от което има нужда, не е пари или лъскави бижута, а любовта на нейното семейство.

Мода за бременни – Джорджина Родригес показва празнични тоалети

Джорджина Родригес: чаровна, но разгневена

Кристиано и Джорджина показаха бебе Есмералда

В „Аз съм Джорджина“ разказва за ежедневието си

Освен пред въпросното издание, половинката на Кристиано разказва за мъртвото раждане на сина си във втория сезон на своя сериал по Netflix. Той проследява нейното ежедневие, голяма част от което е свързано с грижата за децата и инфлуенсърството.

Пред камерата Джорджина посочва, че в един момент не знаела как ще продължи, след като дала живот само на едно от близначетата. Все пак успяла да преодолее загубата на сина си благодарение на подкрепата на близките си.

„Животът ми даде толкова много за толкова кратко време“, казва тя в трейлър към новия епизод, показан по време на испански тв и радиофестивал. По нейните думи, след раждането сърцето ѝ било разбито.

„Имах отговора по-близо, отколкото си мислех. Погледнах в очите на децата си и там видях единствения начин да го направя, да сме всички заедно“, разказва още тя за раната и продължаването напред.

Първата поредица от „Аз съм Джорджина“ направи премиерата си в 190 страни по света на 27 януари 2022 г. Датата не бе избрана случайно. Тогава половинката на известния футболист навърши 28 години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари