IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар: Докато дъщеря ми живее у дома, няма да се появява пред камера

8 февруари 2023 17 50

Шарлот е едва на 13 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Мишел Гелар има строги правила, когато става въпрос за отглеждането на деца, като едно от тях включва и Холивуд.

45-годишната актриса, която е майка на 13-годишната Шарлот и 10-годишния Роки от брака си с Фреди Принц джуниър, разкри забраните, които налага на по-голямото си дете. Тя даде интервю пред Hollywood Reporter, в което говори за кариерата, личния си живот и бъдещето си на екрана.

„Дали съм изплашена? Е, ние имаме правила у дома. Тя не може да се явява пред камера, преди да завърши гимназия“, казва актрисата, която наскоро определи като токсична атмосферата на снимачната площадка на „Бъфи, убийцата на вампири“. По думите ѝ, Шарлот никак не е доволна от забраната, изтъквайки че майка ѝ е започнала холивудската си кариера именно като дете.

Сара Мишел започва да играе пред камера в тийнейджърските си години, след което се изстрелва до световна слава с ролята на Бъфи в едноименния сериал. Съвсем скоро ще можем да я видим отново на екран в сериала Wolf Pack, който трябва да се появи тази година в платформата Paramount+.

Въпреки че забранява на Шарлот да навлезе в Холивуд преди 18-годишна възраст, актрисата е категорична, че няма да спира дъщеря си да следва нейните стъпки в киното. Това обаче ще се случи, чак когато момичето започне да живее самостоятелно. „Няма да се появи пред камера, докато живее под моя покрив. Към нея ще има различни очаквания, така че първо трябва да се изучи“, категорична е Гелар.

В допълнение към правилото за Холивуд, Шарлот има забрана и за използването на социални мрежи. Макар нейните връстници отдавна да имат профили в Instagram, TikTok и Facebook, момичето стои далеч от онлайн услугите по заръка на родителите си. 10-годишният Роки е в същото положение, но засега това не му се отразява толкова, колкото на сестра му.

„Очевидно ще дойде време, когато няма да мога да ѝ забранявам повече, защото ще е отделя от нейното поколение и комуникацията с него. Но също така искам да изчакам да порасне, за да разбере колко е важно да внимаваш с нещата, които публикуваш онлайн“, обяснява Гелар.

Актрисата преди сравни създаването на социални профили от децата си с получаването на татуировка върху лицето. Признава, че най-вероятно правилата в дома ѝ са малко по-строги от обикновено, но това е с цел да се предпази личното пространство на малчуганите и да ги защити от тормоза, който се вихри в мрежата.

Звездата от „Бъфи, убийцата на вампири“ обясни още, че средата с ограничения насърчава по-добри условия за развитие на децата. Според нея, малчуганите трябва да знаят къде се чертае границата и да се опитват да се развиват в определената им среда.

„Не сме злобни, не сме нарочно строги, просто имаме правила. И по същия начин, по който спазвам моя кодекс от правила, очаквам същото и от нашите деца“, пояснява тя.

Сара Мишел

Снимка: Getty Images

Самата Гелар прави всичко възможно да защити децата си от общественото пространство, въпреки че е известна личност и бива преследвана от папараци и фенове. Тя дълго време не показва лицата им в социалните медии. Миналата година обаче изненада всички, когато взе със себе си Шарлот на червения килим за премиерата на филма Do Revenge.

Сара Мишел Гелар: Важно е да говорим с децата си за различната сексуалност

Сара Мишел Гелар за напрежението между актьорите в „Бъфи, убийцата на вампири“

Сара и Фреди Принц джуниър се запознават на снимачната площадка на филма „Знам какво направи миналото лято“, който излиза през 1997 година. Започват връзка три години по-късно и се сгодяват през 2001-а. Сватбата им е през 2002-а в Мексико. Миналата година двойката отбеляза 20 години от венчавката, споделяйки черно-бели снимки от церемонията.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари