IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина Родригес покри главата си за първото светско събитие в Саудитска Арабия

23 януари 2023 18 00

Жената до Роналдо заложи на тоалет в син цвят и ефирен шал

БГНЕС

БГНЕС

Джорджина Родригес почете традициите в Саудитска Арабия, появявайки се на събитие с покрита глава. Жената до Кристиано Роналдо присъства на наградите Joy, които са първата светска проява от тяхното преместване.

Красавицата показа кадри в социалните мрежи, на които я виждаме в пълния ѝ блясък. Тя носи уникална рокля в тъмносин цвят, която е с открита горна част и шлейф, който се влачи по земята. Комбинирана е с дълги и ефирни ръкавици.

За да не бъде прекалено разголена, но и да не носи истинска забрадка като местните жени, Джорджина е заложила на ефирен шал от органза.

Джорджина се опитва да спазва местните норми

„Награди Joy 2023. Огромно благодаря на всички. Обичам те, Саудитска Арабия“, написа половинката на Роналдо.

Най-вероятно, за да не получи критики за вида си, който със сигурност се различава от този на местните жени, които не само са със забрадки, но и покрити от горе до долу, за да не показват плътта си, Родригес е открила начин как да отиде и да уважи поканата на домакините. Ала за сметка на шала, показва лъскавия си крак заради огромната цепка на тоалета, който носи.

Вместо да придържа постоянно прозрачния шал, за да не падне, тя е решила да вкара предната му част в деколтето на роклята си. С това звездата представя един модерен прочит на забрадка и е знак на почит към арабите, които уважават много нейния мъж.

Над закона: Кристиано Роналдо и Джорджина ще живеят заедно в Саудитска Арабия, въпреки че нямат брак

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света“: Джорджина Родригес за трудната 2022

Кристиано и Джорджина показаха бебе Есмералда

На врата си Джорджина носи страхотна огърлица, комбинирана с висящи обеци в сходен стил и гривна на една от ръцете.

Все пак в профила си в Instagram Родригес показва и как изглежда без въпросния син шал – с прибрана на кок коса, пуснала само един кичур отпред.

С въпросните награди стартира празничният сезон в Риад, където вече играе Роналдо. Сред официалните гости там, освен Джорджина, бе и актрисата София Вергара.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Такъв си ( преди 1 година )
Похвално, а не като про.....те от световното. Та чак и джендърски лентички да слагали националите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар