IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Говорещата със слонове – новата фотосесия на Алекс Богданска в Тайланд

24 януари 2023 18 00

Инфлуенсърката показа снимки по бански

IStockphoto

IStockphoto

Лятото за Александра Богданска продължава. Мама модел, която е на почивка в Тайланд със сина си, намери време за секси фотосесия по бански. Ала вместо да се снима на пясъка, избра да го направи, позирайки върху слон.

Инфлуенсърката демонстрира своето стегнато тяло, носейки комплект от бански в две части и парео. И трите са с принт на парченца деним.

Горнището на Алекс е по най-новите тенденции, тип шал, което се увива около врата.

Освен да гали по главата няколко слончета, доведени на плажа именно с комерсиална цел, Богданска показа и че може да прави различни пози върху тях – в името на перфектните снимки. На някои от тях се вижда и малкият Габриел.

Реакциите след кадрите на модела не закъсняха – едни я поздравяват за това колко добре изглежда, докато други веднага я разкритикуваха за това, че използва животните, които най-вероятно биват изтезавани и упоявани, за да стоят мирно за няколко снимки.

„Не ми изглежда много окей да позира върху животни“, „Като знам какви са им остри и твърди косъмчетата на слоновете, направо ти се чудя как си издържала да позираш по голи крака“, „С чужди пари е лесно“, „Уникална“, гласят една част от коментарите под нейната публикация.

Без грим и задръжки – фолкпевицата Мария на Малдивите

Златка Райкова в Дубай за рождения ден

Гери-Никол се пусна по бански в Доминикана

Както вече писахме, Богданска е в Тайланд заедно с бащата на детето си – Даниел Петканов, с когото пожела да се разведе през 2022 г. И двамата споделят снимки от екзотичното място, но само на себе си, като мнозина се чудят дали са се събрали или просто са решили да прекарат малко време на едно място заради сина си.

Преди няколко дни красавицата изтъкна в социалните мрежи, че въпросното пътуване е избрано с трансформираща цел, за която тя смята да разкаже по-късно.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари