IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Матю Макконъхи със специален гост на рождения си ден

25 януари 2023 18 00

Вида навърши 13 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рождените дни на обикновените 13-годишни момичета обикновено преминават по един и същи начин – събиране с приятели, цветни балони, гледане на забавни филми или някакви активности навън и хапване на хубава храна. Когато обаче си дете на знаменитост, нещата са малко по-различни, включително и гостите.

Наскоро дъщерята на Матю Макконъхи и Камила Алвес навърши 13 години, празнувайки с епично парти и много познати лица от големия и малкия екран. Вида беше поздравена от красивата си майка в социалните мрежи, която сподели снимка от празненството, на която се вижда как тийнейджърката е готова да духне свещичките на вкусната торта. До нея обаче е застанал не кой да е, а Уди Харелсън, който търпеливо чака да си хапне от десерта.

„Чичо Уди Харелсън се чуди дали тортата е веган или не!“, пошегува се Алвес в описанието. По-нататък тя недоумява как времето лети толкова бързо и кога дъщеря ѝ е вече пораснала и застанала на прага на тийнейджърството. Красавицата разкри пред феновете и как името Вида описва изцяло духа на дъщеря ѝ.

„Твоето име обяснява всичко за теб. То означава живот, така че е напълно подходящо“, пише Алвес, уточнявайки че празненството за рождения ден се е състояло по време на семейна ваканция на 3 януари.

Вида обаче не е единственият член на известното семейство, който наскоро трябваше да духа свещите на тортата. Преди по-малко от месец синът на Камила и Матю – Ливингтън – навърши 10 години. Макар момчето да е родено през декември, майка му сподели снимки от празненството чак в средата на януари.

„Нищо специално... просто ние“, написа Алвес под снимка на най-малкото си дете, което носи корона с „Честит рожден ден“ и духа свещите. По думите на майка му, Ливингстън не е искал някакво грандиозно парти, а просто да отиде със семейството си на батути и да хапне сладоледена торта. „Дано сърцето ти остане същото в този сложен свят. Ти ме предизвикваш и ме учиш всеки ден, за което съм благодарна! Ти си благословия!“, завърши гордата майка.

Матю, който има и 14-годишен син Леви от брака си с Камила, преди е споделял какви трудности среща при възпитаването на деца.

„Понякога да обичаш децата си означава да им даваш това, което искат. Друг път трябва да имаш твърда позиция. Заможните хора винаги могат да осигурят на децата си това, което искат, но рядко им дават това, което заслужават“, казва актьорът. Допълва, че любовта не се измерва само в материални облаги, а в правилното възпитание и усещането кога да откажеш и кога да се съгласиш с желанието на детето си.

Що се отнася до присъствието на Уди Харелсън на рождения ден на Вида, то не е никаква изненада за феновете на актьора. Всички добре знаят за приятелството му с Матю Макконъхи, с когото често ходят на общи ваканции. Колегите, които споделиха малкия екран в сериала „Истински детектив“, миналото лято бяха снимани как практикуват падълбординг в Хърватия.

Здрав дух в здраво тяло: Как Камила Алвес убеди децата си да ядат здравословно

В Дубровник двамата се насладиха на кристалночистата вода, като очевидно Матю е водещата фигура в дуото, седнал пред своя приятел. Папарашките снимки не показват дали актьорите са се изправили на дъската или са останали седнали на нея.

В шоуто на Елън Дедженеръс през 2019 година, Харелсън казва, че обича да ходи на приятелски почивки заедно със Саша Барън Коен, Крис Рок и Матю Макконъхи. Четиримата се откъсват за малко от Холивуд и натоварените си графици, за да се отдадат на любими занимания. Не е ясно дали съпругите им ги придружават или този тип ваканции са само за мъже.

Неостаряващи звезди: Тайните на Камила Алвес за чиста кожа

Надникнете в офиса на Камила Алвес Макконъхи

През лятото на 2022 година обаче Харелсън и Макконъхи бяха придружени от любимите си жени. Малко по-рано същия ден Уди беше забелязан да се вози на лодка заедно със съпругата си Лаура. Двамата са женени от 2008 година и имат три деца – 29-годишната Дени, 25-годишната Зоуи и 16-годишната Макани.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари