IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян помогнала на Парис Хилтън за бебето

8 февруари 2023 17 40

Риалити звездата препоръчала своя репродуктивен специалист

Getty

Getty

Ким Кардашян помогнала на Парис Хилтън да се сдобие с бебе. Риалити звездата, която също имала проблеми със зачеването, препоръчала нейния репродуктивен специалист на своята близка приятелка. Благодарение на него Парис направила успешна стимулация и имала качествени яйцеклетки, които да бъдат оплодени и поставени в сурогатна майка.

Хилтън, която често говореше за своите планове за инвитро, неведнъж провокираше слухове през изминалата година,, че е бременна. Тя обяви на 25 януари радостната вест, че си има син. Като няколко месеца по-рано уточни пред феновете, че вече има замразени яйцеклетки.

По данни на Daily Mail, д-р Анди Хуанг от Бевърли Хилс е приел блондинката за своя пациентка, след като неговата клиентка Ким Кардашян я насочила към услугите му. Той е до нея преди години, като под неговите съвети тя ражда сина си Сейнт, който е заченат чрез изкуствено оплождане. Именно чрез такова и сурогатно майчинство се появяват следващите ѝ наследници – Чикаго и Псалм.

Клои Кардашян също е ползвала услугите на известния лекар. Предполага се, че тя също е извадила и оплодила своя яйцеклетка, която после гинекологът поставил на друга жена, която наскоро роди момченце на звездата.

Парис Хилтън – една звезда, година любов и бляскаво клубно парти

Като истински модел: Парис Хилтън с емблематично розово в Милано

Лятото на звездите: Парис Хилтън и Картър Реум в Италия

Ким Кардашян

БГНЕС

41-годишната Парис Хилтън още не е споделила подробности около чудото на зачеването на нейния син. Преди да посрещне 2023 г. обаче, тя посочи, че няма търпение да стане майка. Предполага се, че тя може да има проблеми със задържането и затова е решила друга жена да износи момченцето.

Макар известната актриса, певица и бизнесдама да не е обявила публично коя клиника посещава, през 2021 г. тя призна в подкаст, че е потърсила съдействие от близката до нея Ким Кардашян, която има опит с инвитрото. Тогава разказа, че бившата на Кание Уест споменала за своя лекар и ѝ предложила да опита изкуствено оплождане или замразяване на яйцеклетки, които да използва на по-късен етап.

„Щастлива съм, че тя ми даде този съвет и ме запозна с нейния лекар“, посочи Хилтън.

Макар момченцето да е първо дете за Парис, нейният съпруг Картър Реум вече е татко. Той има 9-годишна дъщеря от връзката си с риалити звездата Лаура Белизи. Макар медиите в САЩ да писаха, че той е виждал момиченцето един път, когато е било бебе, блондинката отрече наскоро тези твърдения, посочвайки, че той помага на момичето, въпреки че нямат типичната връзка баща-дъщеря.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари