IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брунейската принцеса вдигна сватба за чудо и приказ

27 януари 2023 18 00

Тържествата продължиха цяла седмица

IStockphoto

IStockphoto

Първа кралска сватба за 2023 г. Принцесата на Бруней – Азема Болкиах, се омъжи за своя първи братовчед – принц Бахар ибн Джефри Болкиах. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, като минаха през седем официални церемонии и тържества, продължили цяла седмица.

38-годишната красавица, която е дъщеря на султан Хасан ал Болкиах, е казала „ДА“ на своя избраник в банкетната зала на официалната резиденция Истана Нурул Иман. Сватбата, която започнала на 11 януари, включвала многобройни събития, сред които кралска церемония по пудрене, ислямска церемония в джамията „Омар Али Сайфудиен“ и прием в двореца на султана.

На приема принцеса Азема носела диамантена тиара, която принадлежи на нейната мащеха – кралица Салеха.

Младоженците си разменили дарове и представили своя официален герб. Финалният ритуал по тяхното бракосъчетание се състоял на 15 януари. Близо седмица след това излязоха първите снимки от него в социалните мрежи.

Кралица Рания вдига сватба през юни

Ново кралско бебе – принцеса Юджийн е бременна

Пищна сватба: Щерката на Доналд Тръмп се омъжи в рокля на Elie Saab

Азема е дъщеря на султан Хасан ал Болкиах, докато принц Бахар е син на брата на султана Джефри Болкиах.

Стилистите на принцесата показаха нейната ослепителна визия

Гримьорът на принцесата показа подготовката по визията на Азема, която е сменила няколко тоалета за своята сватба. Фризьорът Мур Иман също публикува няколко снимки.

„Толкова съм щастлив за скъпата ми сестра и за Б. Дж. Б“. Това написа в Instagram по-малкият брат на булката – Абдул Матин, който е най-желаният ерген в Бруней, както и в цяла Азия. И показа снимки с младоженците.

Публикацията на принца предизвика спекулации, че може би той се е сгодил и ще сключи брак след сестра си тази година. Причината е, че на снимката се вижда неговата приятелка Аниша Иса Калебич. Тя носи диамантен пръстен на безименния си пръст.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ddd ( преди 1 година )
Втрещяващо е, че в 21 век съществува нация, която допуска кръвосмешения и ги насърчава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар