IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис умили феновете, хранейки бебе

9 февруари 2023 14 40

Някои смятат, че то е на Ивайла Бакалова

IStockphoto

IStockphoto

Азис умили феновете си, показвайки как храни бебе. Фолкпевецът сподели кадър в профилите си в социалните мрежи, на който е гушнал момиченце и държи биберона му, докато то се храни.

Изпълнителят разказа, че излизайки с пеленачето и неговата майка, не останал незабелязан от хората в заведението, в което са били.

„Влязохме в заведение, да хапнем, пък и да нахраним бебето на спокойствие. Беше пълно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зряла възраст малко над моята. Когато ставаха да си тръгват, най-възрастният от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех“, написа той във Facebook.

Азис не скри, че останал очарован от това, че напълно непознат човек дал пари за бебето – традиция, която много българи спазват, виждайки новородено за първи път.

„Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих колко хубави български традиции имаме, които вече сме забравили“, коментира още певецът.

Азис показа майка си, тя отказала корица на мъжко списание

Азис призна, че се претоварва с участия

Звезден фитнес: ДесиСлава и Азис тренират заедно

На кого е бебето, се питат последователи на Азис

Усмивката на фолкизпълнителя на кадъра с бебето накара неговите фенове да споделят, че му отива ролята на татко. Други пък коментираха, че и те знаят за даването на пари на пеленаче.

Азис получи множество поздравления за момиченцето, като в тях мнозина смятат, че то е негово. С публикацията си той хвърли своите последователи в размишления дали наистина той е бащата на бебето, което държи. Някои предположиха, че може би той се е видял със своята близка приятелка Ивайла Бакалова, която в края на 2022 г. роди дъщеричка.

По-рано тази година звездата предизвика спекулации за броя на своите наследници, показвайки видео от гинекологичен кабинет, където се виждаше ембрион на видеозон. Тогава написа, че бебето ще се появи скоро. Но той все още не е коментирал публично дали става дума за негово дете.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари