IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис призна, че се претоварва с участия

27 юли 2022 14 40

Певецът бе на системи

IStockphoto

IStockphoto

Азис призна, че не е лесно да ходиш от участие на участие, без да си даваш никаква почивка. След като певецът пусна снимки в социалните мрежи, на които му преливат система, разкри, че му трябва почивка заради претоварването. И отиде на басейн, за да се разхлади.

„Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си“, пише той във Facebook.

Над 2 хиляди души са харесали публикацията на фолкпевеца, което ни кара да мислим, че те подкрепят твърденията му, че трябва да забави за малко темпото.

„Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда“, добавя още изпълнителят.

Азис благодари на феновете си за подкрепата, както и на лекарите, които са се грижили за него, когато усетил силна умора.

Преди броени дни звездата сподели, че е на легло и се налага да получи малко енергия, за да може да не отлага ангажиментите си. Тогава показа абоката на ръката си и системите. „Споко. Не е нищо страшно. Просто ме възстановяват от умора. Много съм изморен – много работа, много пътуване и просто изведнъж грохнах и няма как. Но изобщо не е приятно, няма какво да ви лъжа“, сподели тогава той.

Певецът показа и снимки с майка си Гергина, която дошла специално, за да го види в болницата. И докато едни я похвалиха за това, че е подкрепила сина си, други отбелязаха, че жената изглежда доста по-млада за възрастта си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари