IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън направи палачинки за възрастни хора

24 февруари 2023 08 40

Принцесата направи изненадващо признание

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън трогна феновете на британския кралски двор, правейки жест към възрастни хора. 41-годишната принцеса посети старчески дом в Оксфорд. И вместо да занесе нещо сладко, реши да го приготви сама.

„Честит ден на палачинката!“. Това написаха на официалната страница на кралското семейство и споделиха снимки от визитата на съпругата на принц Уилям.

На кадрите се вижда как Кейт държи тиган в ръка, а над него – във въздуха, се върти палачинка. Ала сякаш тя не е в перфектната кръгла форма.

Оказва се, че още преди да изсипе сместа в нагорещения съд, принцесата предсказала своята кулинарна злополука.

Може ли Кейт да прави палачинки?

„Изглежда, че палачинките ми винаги засядат – или в тигана, или по тавана, или на пода“, споделила Мидълтън на главната готвачка на старческия дом Анна Райт. И разказала как прави палачинки с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

„Определено не яжте тази“, казала Кейт за нейната рошава палачинка, която се вижда на кадрите.

Все пак готвачката се опитала да я защити, отбелязвайки по-късно:

„Тя свърши много добра работа – мисля, че може би сместа беше малко гъста и тя беше под доста голям натиск“.

Аплодирана от хората в дома, принцесата казала, че ще приготви същата закуска на децата си, които я обожават. Райт обаче добавя, че тя със сигурност има своя изпитана рецепта.

Мидълтън неведнъж е споделяла как приготвя най-различни сладкиши със своите наследници. Дори веднъж от двореца Кенсингтън споделиха видео, в което тя прави кексчета с малчуганите.

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

Кейт трогнала пенсионерите с вниманието към тях

Принцесата на Уелс умили много британци, разговаряйки с възрастните в старческия дом и държейки ръцете им, гледайки ги в очите.

Мидълтън се срещнала със 109-годишната Нора Мъчмор, която е родена в годината, когато започва Първата световна война. На нея тя предала картичка на краля и кралицата консорт. На картичката имало специално пожелание от тях по случай нейния рожден ден, който бил на 7 януари.

„Това е два дни преди мен – друг Козирог“, казала усмихнатата Кейт, когато разговаряла с внука на жената.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари