IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неочаквана среща – Дженифър Анистън се видя с дете от „Приятели“

28 март 2023 10 50

Днес Мей Уитман върви по нейните стъпки

БГНЕС

БГНЕС

Актьорите от „Приятели“ са променили хиляди съдби по света. Около продължението видяхме истории за това как техните образи в сериала са станали вдъхновение за толкова много хора. Това доказва и една изненадваща среща в студиото WABC-TV в Ню Йорк.

Тези дни Дженифър Анистън е била гост-звезда в сутрешното шоу на въпросната телевизия. След като разказала за „Мистериозно убийство 2“, където си партнира с Адам Сандлър, имала неочаквана среща.

След участието на 54-годишната звезда, тя била изненадана от своя фенка. Оказало се, че тя е имала епизодична роля в „Приятели“, когато е била на 8.

„Наистина обичам всичките си скъпи приятели там – на екрана и извън него. И най-готината част беше, че имах среща с блестящата Дженифър Анистън...“. Това пише 34-годишната Мей Уитман, която днес работи като актриса.

Младата звезда, която е влязла в ролята на дете скаут, си спомня, че Анистън я посрещнала сърдечно преди години и я накарала да се чувства по-добре на снимачната площадка.

Мей показва вълнуващата среща с Дженифър

В профила си в Instagram Уитман споделя снимки от виждането си със звездата от сериала, след който се запалила по киното. Днес тя върви по стъпките на Анистън, снимайки се в различни сериали.

„Много сладко събиране на приятели!“. Това написаха от своя страна от екипа на шоуто с водещи Кели Рипа и Райън Сикрест и споделиха видео от вълнуващата среща на двете колежки, осъществена благодарение на тях.

В клипа Дженифър, облечена с рокля с флорални мотиви, гледа учудено към Мей, която я е хванала за ръце и разказва колко много се радва на това, че вижда един от своите идоли след толкова много години.

„Ти си невероятна“, обяснява Уитман.

Макар Анистън сякаш да се връща към епизода, в който Рейчъл има рожден ден и е съкрушена от това, че остарява с една година, накрая прегръща младата си последователка и се усмихва.

Приятелство завинаги – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу подкрепиха Кортни Кокс

Мечтано трио: Джулия Робъртс и Дженифър Анистън на екран в продукция на Марго Роби

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

„Защо едно осемгодишно дете обичаше „Приятели“, не мога да ви кажа, но открих нещо...“, разказва младата актриса на водещите, посочвайки, че е останала със страхотно впечатление от Джен, която се грижела за нея.

Междувременно, в своето интервю Анистън разказва за работата си с Дейвид Шуимър и тяхната близост.

Сещате ли се за епизода, в който Мей е участвала?

Макар да харесва Анистън, Уитман е работила повече с Дейвид Шуимър в популярния ситком. Тя се снима за епизода с името The One Where Rachel Quits (Когато Рейчъл напуска работа), заснет през декември 1996 г. Тогава тя е на 8 и влиза в ролята на сладката Сара. Рос я бута по стълбите без да иска. След като става ясно, че детето е със счупен крак, той се нагърбва със задачата да продаде всички кутии с бисквити.

„О, Боже мой“, казва Дженифър, когато разбира от Мей, че е участвала в епизода, в който Рейчъл напуска работа, а Фийби не одобрява, че Джоуи продава отрязани коледни елхи.

„Просто исках да кажа здрасти, защото беше толкова добра с мен. Това беше любимото ми шоу и наистина ме накарахте да се почувствам като част от актьорския състав“, споделя 34-годишната Уитман, разнежвайки Анистън.

„Любов ли? Не, Дейвид Шуимър ми е брат“

Дженифър Анистън – откровена за връзката си с Дейвид Шуимър и Брад Пит

Днес Мей гради кариерата си, снимайки се в различни холивудски продукции. Тя е участвала в „Денят на независимостта“ с Уил Смит и „Един прекрасен ден„ с Мишел Пфайфър и Джордж Клуни.

Познаваме я и от „Книга за джунглата“ от 2003 г. и нейните гостуващи роли в „Анатомията на Грей“ и други по-малки американски сериали.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари