IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастливо семейство – Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето

27 март 2023 16 30

Актьорите вече са горди родители на четири деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Отборът на Рексъм имаше специални гости тази събота преди победата си над Йорк Сити. Играчите се срещнаха с един от собствениците на клуба – Райън Рейнолдс – и неговото семейство, включително и новороденото му дете.

Актьорът, съпругата му Блейк Лайвли, трите им дъщери и бебето се разходиха по терена преди първия съдийски сигнал, след което позираха за официални снимки. Това е първата им изява като шестчленно семейство, след като Лайвли роди през февруари. До този момент подробна информация за бебето не е съобщена, като не се знае нито полът му, нито неговото име. Новина за раждането също не бе споделена, като феновете се досетиха, след като Блейк сподели снимка, на която вече е без наедрялото си коремче.

35-годишната актриса изглеждаше повече от щастлива да прелети стотици километри от Америка до Уелс, за да подкрепи любимия си мъж и неговия отбор. Тя на няколко пъти извади телефона си, за да снима Райън, който здраво държеше четвъртото им дете в ръцете си. Около него се бяха наредили дъщерите им – 8-годишната Джеймс, 6-годишната Бети и 3-годишната Инес.

Оказва се, че Лайвли е на късмет на Рейнолдс, след като отборът му спечели с 3:0 и остава лидер в класацията на уелската футболна лига.

След раждането на четвъртото дете, Райън шеговито заяви, че къщата му се е превърнала в зоологическа градина. Актьорът, познат с огромното си чувство за хумор, каза, че би искал да остане в офиса си цял живот, за да се предпази от лудницата извън него. С по-сериозен тон, той допълни, че цялото семейство е повече от радостно да посрещне новия си член, като дъщерите му вече нямат търпение да се грижат за бебето и да поемат ролите на каки.

„Вижте, не бихме го направили четири пъти, ако не ни харесваше. Всеки се чувства добре. Всъщност, чувстваме се повече от добре. Ако не бяхме разбрали досега как да се справяме със ситуацията, мисля, че бихме били в много голяма опасност“, казва Рейнолдс.

Когато бе попитан дали четвъртото му дете е момиче или момче, актьорът реши да не отговоря и вместо това заяви, че не дава интервю по този въпрос.

Дъщерята на Райън Рейнолдс с рядка публична поява в подкрепа на баща си

Райън Рейнолдс за дъщерите си: Нямат търпение да станат каки

Райън Рейнолдс показа майка си, брат с и и тъщата

През август миналата година Рейнолдс призна, че Блейк Лайвли не била особено щастлива, когато разбрала, че семейството ѝ вече притежава половината от футболен отбор. Очевидно яростта ѝ е преминала, след като на няколко пъти актрисата вече документира как подкрепя Рексъм и дори сподели, че специално си е заплатила за спортните канали, за да може да гледа европейски футбол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bbcwalesnews (@bbcwalesnews)

До този момент Лайвли не беше забелязвана по трибуните на домакински мачове на Рексъм, но придружи Рейнолдс на стадион „Уембли“ миналата година, когато отборът пропусна възможността да спечели промоция за по-горната лига. Сега двамата не само гледаха победата на Рексъм с 3:0 у дома, но също така аплодираха и женския отбор, който също се поздрави с успех с 2:1. Мачът бе наблюдаван от рекордните 9 511 човека по трибуните.

Лайвли беше заснета как си говори с фенове около терена, като един от тях я помоли да поздрави приятелката му. Във видео, публикувано в социалните мрежи, актрисата се пошегува, казвайки: „Здравей, Стефани. Трябва да го напуснеш“, след което се усмихна широко. Малко по-късно фенът заяви в Туитър, че приятелката му е била много щастлива и не го е напуснала.

Преди седмица семейството на Блейк и Райън стана още по-богато, след като актьорът продаде акциите си в компанията Mint Mobile за 280 милиона долара.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари