IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден – Селин Дион с непоказвани семейни снимки

31 март 2023 17 40

Певицата стана на 55 на 30 март

БГНЕС

БГНЕС

Непоказвани семейни снимки сподели екипът на Селин Дион в социалните мрежи. По случай рождения ден на звездата, те показаха как е празнувала с Рене Анджелил и децата като малки.

Канадската певица навърши 55 на 30 март. Вместо да се снима с тримата си сина и да публикува актуална снимка, тя е избрала да направи един вид ретроспекция. И с нея най-вероятно иска да ни покаже, че за нея семейството е всичко. Именно то ѝ оказва голяма подкрепа в момента, когато се лекува и спря концертните си изяви.

„В този много специален ден бихме искали да ти пожелаем, скъпа Селин, честит 55-и рожден ден!“, споделиха администраторите на Дион.

Видео показва мили моменти на певицата, която заедно с децата си духа свещите на своята торта преди няколко години. То е събрало и кадри от сценичните изяви и клипове на Дион, както и други хубави семейни поводи.

От екипа на изпълнителката приканиха феновете ѝ да споделят снимка или клип с нея, с което да я поздравят в Instagram, Twitter или TikTok.

Само за няколко часа постът е събрал над 160 хиляди харесвания и безброй пожелания по случай 55-ия рожден ден на Дион.

„Обичам те толкова много, кралице моя! Оздравявай скоро“, „Честит рожден ден, Селин, върни се при нас скоро“, „Честит рожден ден на моята кралица Селин. Желая ти здраве, добро здраве, това е по-важно сега! И се надявам да те видя много скоро да показваш таланта си на света, колко е невероятен! Ти си толкова обичана! Не бързай! Твоите фенове ще бъдат тук по всяко време!“, гласят коментарите на последователите на звездата.

Селин Дион – звезда, съпътствана от трагични загуби и много стрес

Селин Дион не присъства в 20-те най-велики изпълнители на Rolling Stone

Селин Дион проговори за здравословните си проблеми

Битката на Дион с болестта продължава

През декември 2022 г. изпълнителката призна, че има неизлечимо заболяване, заради което се налага да слезе от сцена за известно време. От тогава до сега тя не се е показвала отново пред камери, нито е споделяла свои актуални снимки в социалните мрежи.

През последните няколко години Селин бе критикувана заради своето рязко отслабване. След като тя разказа за синдрома на скования човек, протичащ с непрекъснати спазми в различни части на тялото, мнозина я оставиха на мира. А феновете споделиха притесненията си, че тя има нужда от асистент, който да е до нея 24/7.

„За съжаление, тези спазми засягат всеки аспект от ежедневието ми. Понякога причиняват затруднения, когато ходя и не ми позволяват да използвам гласните си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала“, обясни тя за отлагането на европейското си турне.

Въпреки поредното предизвикателство в живота на Селин Дион, тя не изключва възможността един ден да пее отново и да осъществи плановете да пътува из Европа, за да зарадва своите последователи. Звездата не може да се излекува напълно, а само да поддържа състоянието си чрез терапия до края на живота си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари