fallback

Въпреки проблемите, Меган Фокс и Machine Gun Kelly заедно в Хавай

05 April 2023 12:30

Двамата правят всичко възможно, за да запазят връзката си

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс и Machine Gun Kelly решиха да напуснат големия град за кратко, за да се отдадат един на друг и да заздравят връзката си.

Двойката бе забелязана в Хаваи в началото на седмицата, като вечеря в един от големите хотели на острова. Снимки от срещата се появиха в социалните мрежи, като очевидци казват, че двамата са вечеряли в продължение на един час, след което са напуснали ресторанта и са помахали на феновете. Към тях се е присъединила и 13-годишната дъщеря на рапъра – Каси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Sammi? (@mgks_bloodyvalentine_30)

Семейното пътуване за Фокс и Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, идва на фона на продължаващите съмнения за разрив в отношенията им. През февруари актрисата намекна за раздяла, след като изтри всичките снимки с годеника си, а малко по-късно публикува селфи със странно послание. В описанието тя написа: „Можеш да усетиш нечестността/ тя е в дъха ти“.

Малко по-късно източник сподели, че влюбените са започнали терапия, тъй като Фокс имала проблеми с доверието си към Колсън. В социалните мрежи се завъртяха слухове за изневяра от страна на рапъра, но източникът е категоричен, че те са лъжа. По думите му, няма трета страна, която да се меси във връзката.

„Това достигна точка, в която нещата наистина не вървят. Имало е моменти, в които двамата въобще не си говорят. Толкова е зле положението“, казва близък до двойката. Друг пък споделя, че Колсън и Меган все още поддържат връзка и усилено работят по проблемите си. „Единствено времето ще покаже дали ще се съберат напълно, но засега това изглежда невъзможно“, казва източникът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by machine_gun_kelly_russia_ (@machine_gun_kelly_russia_)

Според вътрешни хора, двойката винаги е имала проблеми, които не са били лесни за разрешаване и отношенията им са били изпълнени с висоти и падения. Все пак Меган е била много радостна, когато Колсън ѝ е предложил брак. „Тя не е от хората, които започват мимолетни връзки, така че влага цялото си сърце в отношенията. Но в момента не е щастлива. Свали си пръстена преди време и все още не го е сложила“, разкриват приятели на актрисата.

Меган Фокс намекна за раздяла с Machine Gun Kelly, изтри всичките им общи снимки

Меган Фокс и Machine Gun Kelly спасяват връзката си с брачен консултант

Меган Фокс и Machine Gun Kelly със слухове за проблеми във връзката

При последната си светска поява на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“, Фокс беше без годежния си пръстен, който е специално проектиран за нея. В него се съдържат нейният и рожденият камък на Бейкър, за да символизират двете половини на една душа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by machine_gun_kelly_russia_ (@machine_gun_kelly_russia_)

През март стана ясно, че двойката все още се опитва да поправи нещата помежду си, като посещава брачен терапевт, въпреки че сватбата все още не се е състояла. Според приятелите им обаче връзката е обречена и е само въпрос на време раздялата да бъде обявена публично.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
връзка Хаваи проблеми Меган Фокс Machine Gun Kelly Колсън Бейкър
0 коментара
fallback