IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възрастта все пак има значение – 76-годишната Шер се раздели с 36-годишния Александър

2 май 2023 14 40

Двамата дори създадоха слухове за годеж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шер и Александър Едуардс решиха да продължат живота си поотделно.

76-годишната изпълнителка е прекратила взаимоотношенията с 36-годишния си приятел, като източници съобщават, че двамата са били разделени от дълго време, но чак сега споделят новината със света. По думите на техни близки, раздялата е била по взаимно съгласие и няма драма, за която медиите да пишат. Феновете пък веднага предположиха, че разликата в годините е изиграла основна роля за края на връзката, но засега тези слухове не са потвърдени.

Носителката на „Оскар“ и музикалният продуцент създадоха съмнения за романтични отношения, когато бяха забелязани заедно на среща в Западен Холивуд през ноември 2022 година. Дни по-късно Шер потвърди, че двамата са във връзка, след като публикува снимка на Александър в социалните мрежи, допълвайки я с емотиконка на сърце.

След като официално заявиха отношенията си пред света, влюбените често показваха близост пред камерите и бяха забелязвани на срещи из Холивуд. Те присъстваха и на светски събития, като партито след наградите „Грами“ тази година. Тогава двойката бе снимана с широки усмивки и ръка за ръка пред известен холивудски клуб. Изпълнителката носеше бяло яке със сиви панталони и черни ботуши, а Александър заложи на черни панталони, кафяво яке и кафява риза.

Двойката дори създаде слухове за годеж, когато Шер сподели снимка на приятеля си, който държи пръстен. „Нямам думи, Александър“, написа тя. Твърденията обаче бързо бяха оборени от близък до вече бившите влюбени, който заяви пред медиите, че пръстенът е бил само красив подарък. Той е бил подарен за Коледа и няма нищо общо с брака.

Преди да бъдат описвани като една от странните двойки на Холивуд, Шер и Александър дълго време се подвизаваха само като приятели. Музикалният продуцент преди това имаше връзка с Амбър Роуз, от която има и 3-годишен син – Слаш. Той и Шер на няколко пъти бяха забелязвани на вечери в Западен Холивуд, но по това време отричаха за връзка и твърдяха, че всичко между тях е само приятелско.

Като тийнейджъри: Влюбените Шер и Александър Едуардс не откъсват поглед един от друг

Никакво пенсиониране, бейби! 76-годишната Шер е лице на Balmain

40 години разлика не са нищо за любовта: 76-годишната Шер потвърди връзката си с 36-годишния Александър

След като стана ясно, че отношенията им са преминали на следващо ниво, Шер и Александър решиха да смесят удоволствието с бизнеса, работейки заедно по предстоящия албум на певицата. „Някои от песните са написани от Александър, така че съм много развълнувана. Той е продуцент и писател и може да прави всичко, така че съм щастлива“, каза по това време звездата.

Последната изява на вече бившата двойка бе на дефилето на Versace за колекцията есен/зима 2023 в Лос Анджелис на 12 март. Тогава 76-годишната Шер бе забелязана да целува много по-младия Александър и да се гушка в него по време на шоуто.

Относно критиките за голямата разлика във възрастта, изпълнителката до края защитаваше решението си да започне връзка с Александър. „Хората ще ни мразят, независимо от факта, че сме щастливи и не пречим на никого“, написа тя в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари