IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никакво пенсиониране, бейби! 76-годишната Шер е лице на Balmain

8 ноември 2022 18 00

Разбира се, носи прилепнал костюм и емблематична за марката чанта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Balmain може да се похвалят с най-големия удар в модната индустрия за тази година, привличайки към себе си Шер за лице на новата им кампания.

Луксозната френска марка, известна с това, че създава супер секси рокли за червения килим и облича почти всеки член на клана Кардашян, привлече легендарната звезда за новата си колекция от кожени чанти Blaze. Емблематичната певица, актриса и филантроп участва в най-новата кампания на Balmain, която представя чантата в няколко силуета и дава шанс на Шер да прояви своите манекенски качества. Без да се изненадваме, тя е перфектна във всяка поза, облечена в кожени визии, съчетани с характерната ѝ дълга коса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

Настоящият творчески директор на Balmain – Оливие Рустейн – обяснява, че чантата е предназначена да съчетава бароковите детайли с ценностите на марката. Дизайнерът се опитва все повече да включва хора от всякакви възрасти, пол, раса и сексуална ориентация, показвайки на света, че в модата не трябва да има ограничения. Именно затова не е изненада, че точно Шер е лице на новата кампания на Balmain. Тя дори участва в дефилето на Рустейн по време на Седмицата на модата в Париж този септември.

Шер за аборта си на 18: Крещях от болка

Две модни кралици в действие – Шер и Versace с обща колекция

„Повече от всичко друго исках Blaze да бъде чанта, която определено ще бъде забелязвана“, казва дизайнерът в съобщение за пресата. Допълва, че този аксесоар ще бъде ключов компонент в новата му концепция за включване на всички хора в индустрията. „За мен, тези дизайни представляват впечатляващите щитове, носени от безстрашните супергерои от моята младост – и наистина харесвам идеята нашият Balmain Blaze да добавя овластяващо усещане за непобедимост“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

Рустейн отбеляза, че Шер е успяла да оформи културата в продължение на десетилетия и че има дълга история като пионер – нещо, към което марката му се присъединява не само като включва широката публика в своите дефилета, но и като привлича модели с всякакви форми и размери за сезонните си колекции.

„Очевидно историята на Шер с успехи, рекорди, награди, активизъм и културно определящи моменти ясно показва, че тя перфектно въплъщава термина пионер. Тя е смел пионер в продължение на шест десетилетия, никога не забавя темпото и винаги ни дърпа със себе си, докато марширува напред“, казва още дизайнерът. Допълва, че актрисата и певица може да трогне всеки както с песните, така и с ролите си в Холивуд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

„Икона за стил не се доближава до описанието на нейните постижения да дефинира модните тенденции в продължение на повече от половин век. И в тази предизвикателна епоха, когато сме принудени да се борим за отдавна закъснели промени, впечатляващият дългосрочен ангажимент на Шер да се посвети на активизма определено е пример за всички нас“, завърши Рустейн.

В допълнение към превръщането си в лице на марката, Шер участва в новото видео на кампанията, което предлага няколко начина, по които да включите чантата Blaze в ежедневието си. В клипа актрисата носи същия костюм, с който се появи на дефилето на Balmain в Париж, а гласът ѝ зад кадър казва: „Всеки от нас е измислен – някои просто имат повече въображение от други“.

Новата чанта черпи вдъхновение от защитната броня, носена от супергерои. Силуетът включва стабилна външност, силни съпоставки на цветове и текстури, съчетани в модерен бароков стил. Дизайнът включва вдъхновени от днешната мода декорации с блестящи детайли. Целта на Рустейне била да създаде привличащ вниманието аксесоар и със сигурност опитът му е успешен.

Шер казва, че заснемането на видеото е било невероятно изживяване, въпреки факта, че костюмът ѝ е бил много тесен. „Имах чувството, че кожата ми излиза върху облеклото. Толкова беше стегнато“, казва тя пред Vogue. Допълва, че е снимала всичко на зелен екран, чувствайки се като супергерой и принцеса. В крайна сметка, казва тя, резултатът е бил доста вдъхновяващ.

Фотосесията за кампанията също е имала своите предизвикателства. Шер признава, че не е изпълнявала толкова сложни пози, откакто е работила с Ричард Аведон, когато е била на 19 години.

Половин век по-късно Шер – сред най-очарователните жени, които някога ще срещнем – все още е готова да заеме поза, да се наслаждава на вълнението с новото си гадже, да покаже стилната си дамска чанта и да погледне назад с ясен поглед към невероятния си живот. „По някакъв начин бях благословена да правя това, което искам. Мисля, че ми е било писано да бъда тук, защото мога да правя хората щастливи“, казва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

Категорична е, че винаги ще си остане Шер – независимо дали носи стилните дизайни на Balmain или е облякла стария пуловер на майка си.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Златка ( преди 1 година )
Ужас, тази Шер е толкова противна баба и тя като мадона се опитва всячески да остане релевантна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар