IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Асът от Формула 1 Фернандо Алонсо разгорещи слуховете, че излиза с Тейлър Суифт

2 май 2023 17 50

От миналата седмица се говори, че между двете звезди има горещ флирт

Getty Images

Getty Images

Автомобилният пилот Фернандо Алонсо добави масло към огъня на слуховете, че между него и американската поп звезда Тейлър Суифт се е заформил горещ флирт. Ветеранът от Формула 1 сподели видео в TikTok, шегувайки се с въпросните твърдения, че излиза с певицата.

„Вдигам 22“, написа Алонсо в клипа, на който показва как вдига тежести през уикенда. Въпросното видео пък е озвучено с песента на Суифт „22“, а двукратният световен шампион пък намигна чаровно към камерата, като не става съвсем ясно дали се подиграва на слуховете или пък иска да ги затвърди.

Феновете бързо се включиха в шегата в секцията за коментари, като мнозина го похвалиха за това, че използва жокери и намеци във видеото, както прави самата Тейлър в песните си.

По-интересното в случая е, че шофьорът на Aston Martin наскоро се раздели с дългогодишната си половинка – журналистката Андреа Шлагер, а самата Тейлър пък скъса миналия месец с британския актьор Джо Алуин, след 6-годишна връзка – така че и двамата в момента са необвързани.

Според въпросните слухове 41-годишният испанец и 33-годишната американка са излизали на няколко неангажиращи срещи, но не се знае какво ще стане в бъдеще помежду им. В момента Суифт е в разгара на своето турне Eras Tour в САЩ, докато Алонсо миналата седмица беше в Баку, където участва в Гран При на Азербайджан, така че не е ясно кога точно двамата успяват да се виждат.

Някои фенове отбелязват, че спортистът се „забавлява прекалено много“ със слуха, че има връзка с Тейлър. Спекулациите, че Суифт и Алонсо се срещат тайно, завладяха интернет миналия месец, когато анонимен имейл беше публикуван от клюкарския акаунт в Instagram Deuxmoi.

Няколко испански списания веднага публикуваха въпросния слух като истина. Алонсо веднага реагира като първоначално отговори на твърденията с видео в TikTok, озвучено с мелодията на хитовата песен на Суифт „Karma“. В клипа той скролна на телефона си, преди да погледне камерата и да намигне.

„Ерата на състезателната седмица“, озаглави публикацията си испанецът, намеквайки за продължаващото турне на изпълнителката на Anti-Hero. Когато репортерите помолиха автомобилния състезател да коментира слуховете за срещите си с Тейлър преди Гран при на Азербайджан миналата седмица, Алонсо свенливо отговори: „Не коментирам личния си живот“.

До този момент единствена връзка на Суифт с Формула 1 беше участието ѝ на Гран При на Съединените щати през 2016 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари