IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потвърдено – Григор Димитров замени Лолита Османова с Мадалина Геня

15 май 2023 17 50

Двамата вече не крият връзката си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Григор Димитров може и да не се представя убедително на корта, но в любовта определено има с какво да се похвали.

Българският тенисист, който отпадна от турнира в Рим след загуба от Новак Джокович в три сета, вече не крие връзката с новата си изгора. След като беше обвързан с Лолита Османова в продължение на повече от две години, Гришо е с нова приятелка, която е родом от Балканите. Самият той потвърди новината след няколко седмици на слухове в социалните мрежи.

Новото момиче до Гришо се казва Мадалина Геня и е от Румъния. Дамата се занимава с кино и мода и беше забелязана на няколко пъти в ложата на българина по време на мачовете му през последните месеци. Тя присъстваше и на загубата му от Карлос Алкарас на турнира в Мадрид. Малко по-късно Гришо и Мадалина са били забелязани на вечеря в испанската столица, където нашето момче е имало нужда от малко окуражителни думи след поредния тежък мач.

Мадалина Геня е позната на публиката с ролята си на София Лорен във филма „Домът на Гучи“, но кариерата ѝ в Холивуд тепърва започва. Все пак тя е известна в спортния свят, след като има няколко връзки с футболисти. В списъка ѝ попадат Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Геня също така е и майка, раждайки дъщеричка от връзката си с композитора Матей Стратан.

До този момент не е ясно точно как Мадалина и Григор се запознават, но слуховете за връзката им се оказват истина. Това потвърди самият тенисист със снимка в социалните мрежи, на която отбеляза новото си гадже. Лицето на дамата не се вижда, като Гришо сподели само кадър на вкусното ястие с октопод, което е получил за вечеря в известен ресторант в Рим след загубата от Джокович.

Освен че върху чинията беше изписано името на Григор, ястието беше споделено именно с Геня, като тя беше отбелязана от българина. Самата актриса малко по-късно сподели същата снимка, за да се похвали, че Гришо е новият ѝ мъж.

Това е поредна красавица в списъка на Димитров. Интересът към любовния му живот започва през 2012 година, когато българинът започва връзка с Мария Шарапова. Двамата бяха една от най-обсъжданите спортни двойки и дори бяха считани за бъдещи съпрузи, но всичко се разпадна три години по-късно. Шарапова се отказа от тениса заради множество контузии, продължавайки кариерата си като бизнес дама и вече е майка на момченце с името Теодор.

Григор така и не успя да намери стабилна връзка, преминавайки от отношения в отношения. Той излизаше с Никол Шерцингер от 2016 година, но и там нещата не продължиха повече от три години. Въпреки слуховете за кратък романс със Серина Уилямс, двамата и до днес отказват да говорят по темата, отбелязвайки само, че са много добри приятели.

Лолита е в Ню Йорк, ще подкрепя Григор Димитров

Преди Лолита Османова: Кои жени владееха сърцето на Григор Димитров?

Коя е Лолита Османова – мистериозното момиче в ложата на Григор Димитров?

Последната дама в живота на българина беше Лолита Османова, която обаче от доста дълго време не беше се появявала на негов мач. Така тръгнаха слуховете за раздялата, а присъствието на Мадалина Геня в ложата на Гришо още повече ги засили. Оказа се, че този път таблоидите са прави и нашенецът все пак има нова дама в живота си.

След като доведе Лолита и Никол в България, феновете очакват да видят и Мадалина в Хасково. Дали това обаче ще се случи, остава да разберем.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари