IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Дейвид никога не ме е виждал без оформени вежди

23 май 2023 14 40

49-годишната дизайнерка споделя, че не би искала отново да бъде на 25

Getty Images

"Не бих искала отново да бъда на 25", заяви откровено 49-годишната Виктория Бекъм в ново интервю, разкривайки че се е чувствала несигурна във външността си в по-младите си години. Дизайнерката обаче заяви, че към днешна дата се чувства много комфортно в кожата си и вече се приема такава каквато е, тъй като е успяла да постигне максимума, от това, с което я е дарила природата.

Съпругата на бившия английски футболист Дейвид Бекъм споделя, че в младостта си се е съсредоточавала върху недостатъците във въшния си вид, но сега се чувства „наистийна удобно“ с визията си. Мисис Бекъм стана известна през 90-те като член на момичешката група "Spice Girl", но по-късно насочи кариерата си към света на модата, а от скоро и към света на красотата със  своята марка за козметика Victoria Beckham Beauty.

Виктория разкрива още, че мъжът й никога не я е виждал без оформени вежди. Запитана как се чувства по отношение на остаряването, тя каза пред вестник The Sunday Times следното: „Чувствам се удобно. Вече приемам как изглеждам. Постигнала съм най-доброто от това, което притежавам като даденост."

Именитата британска брюнетка, която през април навърши 49 години, добави: „Чувствам се, и в професионален, и в личен план, наистина завършена жена. Да, обмислям как да нанасям грима си, но ми харесва да бъда по-възрастна. Не бих искала отново да съм на 25. Бях от типа млади жени, които все се оглеждат в огледалото и виждат какво трябва да подобрят във визията си, а не от онези, които всъщност се харесват."

Тя продължи: „Винаги съм била доста строга и критична към себе си, но точно заради това все се стремя да бъда най-добрата си собствена версия."

Мисис Бекъм разкри още, че никога не се е подлагала на инвазивни промени на лицето (оперативни), но си е правила някои лазерни процедури, както и такива за стягане на кожата, но подчерта: „Никога не съм се опитвала да върна часовника назад“.

Тя каза: „Мисля, че става въпрос за малки промени. Същото е и с грима, става въпрос за това да не полагаш твърде много грим, който може наистина да те състари."

Виктория призна още, че в младостта си е станала жертва на стила на прекалено оскубаните вежди и сега си рисува веждите всяка сурин, след като стане от сън.

Тя дори призна: „През годините толкова много оскубах веждите си, че ако ме видите без тях, ще се ужасите. Дейвид никога не ме е виждал без оформени вежди. Те са първото нещо, което си оформям, след като се събудя от сън.“

В същото интервю Виктория разкри, че 11-годишната й дъщеря Харпър Севън вече се справя много добре с поставянето на грим, но че тя не би й позволила да излезе от дома им с макияж върху лицето си.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари