IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон и Колин Джост донесоха любовта си в Кан

26 май 2023 11 00

Двамата направиха рядка публична поява на червения килим

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Скарлет Йохансон и Колин Джост се появиха заедно на червения килим в Кан, бележейки една от редките си светки прояви. 

Съпрузите, които обичат да пазят личния си живот далеч от публичното пространство, се присъединиха към цяла плеяда звезди за премиерата на дългоочаквания филм Asteroid City на Уес Андерсън. Йохансон влиза в една от главните роли, а актьорският състав включва още имена като Том Ханкс, Мая Хоук, Брайън Кранстън, Стив Карел, Мат Дилион, Фишър Стивънс и много други.

Край Лазурния бряг Скарлет изглеждаше великолепно в розова рокля на Prada, с гол гръб, който позволяваше на фотографите и публиката да видят голямата татуировка на актрисата. Рисунката, започваща от врата и простираща се надолу към кръста, се състои от флорален дизайн и нежно агне отстрани. Йохансон съчета пастелната си рокля с червено червило и диамантени обеци. 

Колин Джост,

Снимка: БГНЕС

От своя страна, Колин Джост заложи на класиката, обличайки черен костюм с бяла риза и черна папионка. Комикът дори и за миг не се отдели от съпругата си, като това беше първата им обща поява на червения килим от две години насам, когато бяха гости на наградите на "Кенеди център". Самата Скарлет пък се завръща в Кан за първи път от 2005 година, когато промотираше филма Match Point на Уди Алън.

Влюбените съпрузи не спряха да се усмихват и сякаш бяха сами на червения кили, незабелязвайки фотографите и крещящите фенове отстрани. Йохансон беше уловена да гледа влюбено Джост, като в един момент се обърна към него, за да оправи яката му. Малко по-късно двамата се отправиха към залата, където филмът на Уес Андерсън беше посрещнат с бурни овации, насочени към целия актьорски екип. 

Йохансон и Джост се ожениха през октомври 2020 година, година след годежа си. Двамата изненадаха всички, когато актрисата се появи с 11-каратов годежен пръстен по време на ComicCon в Сан Диего. Според местните медии, бижуто е проектирано от Тафин де Живанши, като камъкът е с крушовидна форма и е поставен върху извита черна лента. 

Колин Джост,

Снимка: БГНЕС

В епизод от подкаста на Гуинет Полтроу, излъчен миналия месец, Йохансон говори малко повече за брака си и какво е научила от връзката си с Джост. 

"Досега не знаех какво искам или от какво се нуждая. Никога не съм осъзнавалал, че ми е важно да съм със състрадателен човек. Това е много важна характеристика за мен. Смятам, че разбирането на това какви качества търсиш в партньора си е от ключово значение за живота на връзката ви", казва актрисата. Допълва, че идентифицирането на тези неща е променило изцяло търсенето на сродна душа. 

Малко преди премиерата на Asteroid City Скарлет беше част от задължителната фотосесия в Кан, но този път без съпруга си. Тогава тя се появи в емблематична рокля на Prada, която съдържа оранжеви, розови и черни хоризонтални черти. Дизайнът е взет от миналото, като през 2013 година беше сред предпочитаните за червения килим и беше носен на цели шест корици на списания. 

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Роклята е от колекцията на Prada за пролет/лято 2011, а Йохансон я комбинира с черни сандали на Prada и черни слънчеви очила. Бижутата й бяха сведени до минимум, като единствено включваха брачна халка и черни обеци. Косата на актрисата беше дръпната назад в елегантен кок, а гримът беше неутрален с малко черна очна линия и розов гланц за устни. 

След двугодишно отсъствие: Скарлет Йохансон и Колин Джост отново на червения килим

Скарлет Йохансон и Колин Джост са лудо влюбени в бебето Космо

Скарлет Йохансон и Колин Джост посрещнаха първото си дете

Относно героинята си в Asteroid City, Скарлет казва, че образът й е вдъхновен от екранни легенди като Бети Дейвис. "Тя е прочетена книга, но по актьорски начин, в който сякаш знаеш всичко за тях, но всъщност не знаеш нищо. Тя е енигма. Говори много за миналото си и какво я мотивира. Имах множество въпроси за характера й и какво означава всяко едно нейно действие. Уес обожава да разкрива нюансите на героите си", казва актрисата. 

Йохансон допълва, че обича да работи с режисьори, които са трудолюбиви, знаят какво искат и не се отказват. Именно затова е решила да работи с Уес, който, по думите й, се вълнува от всеки етап от процеса на снимки и кара актьорите да дават всичко от себе си. 

Asteroid City излиза по кината на 23 юни. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари