IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Шварценегер игнорираха извънбрачния му син

29 май 2023 14 50

Доведените му сестри го подминаха на премиерата на филма „FUBAR“

БГНЕС

БГНЕС

Децата на Арнолд Шварценегер от брака му с Мария Шрайвър недолюбват доведения си брат Джоузеф Баена. Мускулестият мъж, който е от забежката на звездата с неговата домашна помощница, бе игнориран от тях по време на премиерата на новия екшън-комедиен сериал „ФУБАР“. 

Катрин Шварценегер, придружена от съпруга си Крис Прат, както и сестра й Кристина са унижили своя полубрат, като се направили, че въобще не го забелязват на събитието. 

По данни на Daily Mail Баена е минал само по червения килим. А доведените сестри не му позволили да се доближи до своя Арнолд. 

Джоузеф не се притеснява от надутите си сестри 

Въпреки негативното отношение към него, наследникът на Шварценегер сподели в социалните мрежи, че си е изкарал добре на премиерата в Лос Анджелис. 
 
„Давам 2 палеца на FUBAR!!!“, пише той в Instagram. 

Източник, близък до холивудската звезда споделя, че той поддържа връзка със сина си въпреки неодобрението на останалите му наследници. Но изтъква, че поведението на неговите деца не е достойно за уважение.

Арнолд Шварценегер,

Getty
 
„Жалко, тъй като той е наистина добро дете и Арнолд винаги се е отнасял с него като с всички останали деца – много справедливо“, споделя той. 

Освен 33-годишната Катрин и 31-годишната Кристина, Шварценегер има и двама сина от бившата си жена Мария Шрайвър. Това са Патрик на 29 и 25-годишният Кристофър, 25. Двамата обаче не са присъствали на събитието. 

Арнолд Шварценегер ви дава 7 съвета за успешен живот

Почти като в България – Арнолд Шварценегер запълни дупка на улицата си

Арнолд Шварценегер пише нова книга

Припомняме, че Джоузеф Баена, който е одрал кожата на чичо Арни, е син на бившата икономка на актьора -  Милдред. През последните години двамата прекарват често свободното си време заедно, тренирайки във „Джо е истинското наследство на Арнолд и неговите богати мързеливи деца очевидно са задници. Продължавайте да карате Джо“, написа един фен.

„Братя и сестри сноби!“, „В моите очи ти си син за пример“, „Имаш голяма подкрепа от мен, за разлика от твоите снобски сестри“, „Джоузеф, ти си истински наследник на баща си“, гласят част от коментарите на хората, харесващи публикацията на Баена. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари