IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама - 11-годишната Блу Айви на сцената с Бионсе

30 май 2023 15 00

По-малките деца на изпълнителката пък бяха сред публиката в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Талантът и способността за забавление на хората очевидно се предават по наследство, особено в семейството на Бионсе и Джей Зи.

11-годишната им дъщеря Блу Айви определено е тръгнала по стъпките на известните си родители, съдейки по последната ѝ публична изява. Момиченцето, което е копие на майка си, се качи на сцената в Париж по време на концерта на Бионсе в края на миналата седмица. Айви се включи в танцувалните хореографии за песните My Power и Black Parade.

Облечена в бляскав гащеризон като майка си, Блу Айви, която е втората най-млада носителка на „Грами“ в историята, изпълни движенията безупречно заедно с танцьорите на Бионсе. Изпълнителката накара публиката да отдаде заслуженото на дъщеря ѝ и да я аплодира бурно. Феновете нямаха нужда от второ насърчаване и веднага избухнаха в аплодисменти и викове.

Бабата на Айви и майка на Бионсе, Тина Ноулс, отбеляза поредния успех на внучка си, публикувайки част от изявата ѝ в социалните мрежи. „Снощи видях красивата си внучка да танцува пред почти 70-хилядна публика. Тя се справи прекрасно и беше свежа като краставичка! Блу Айви Картър, без страх!“, написа гордата баба в социалните мрежи.

Освен Тина Ноулс, изпълнението на Айви беше наблюдавано и от по-малката ѝ сестра Руми Картър. Във видео, публикувано в Туитър, се вижда как 5-годишното момиченце седи със семейни приятели на трибуните на Стад дьо Франс и се радва на сестра си. Руми дори държеше плакат с надпис „Обичаме те, Блу“. Въпреки че близнакът на Руми – Сир – не се вижда на видеото, фенът, който го публикува, отбеляза, че момченцето също е било на трибуните.

Това е поредната съвместна изява на Блу Айви и Бионсе. Двете дами се качиха на сцената в Дубай в началото на годината, когато изпълниха хита Brown Skin Girl. Облечена в червена бляскава рокля, 11-годишната носителка на „Грами“ изпя своята част от песента, докато майка ѝ се включи в другата, носейки жълта рокля, включваща корсет и пола с пера.

Бионсе празнува новия си албум с децата

Рядък фотос: Дъщерята на Бионсе и Джей Зи навърши 10 години

„Грами“ 2021: Тейлър Суифт, Бионсе и 9-годишната ѝ дъщеря влязоха в историята

В края на песента Блу Айви прегърнала майка си и слязла от сцената, където позирала за феновете, които обаче имали забрана да я снимат. По принцип телефоните и фотоапаратите бяха забранени на концерта в Дубай, но в социалните мрежи се появиха снимки и видеа от събитията, които незнайно как са били заснети.

Блу Айви получи кредит за написването на Brown Skin Girl, което не само ѝ спечели награда „Грами“, но я вкара и в класацията на Billboard Hot 100.

Бионсе, от своя страна, започна турнето си Renaissance, което е в подкрепа на едноименния ѝ албум, в Швеция по-рано през месеца. Така тя отбеляза завръщането си на сцената след седемгодишна пауза. Освен песните от новия си албум, звездата радва феновете с популярни хитове като Crazy in Love, Partition, Love on Top и много други.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари