IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбени на червения килим – Харисън Форд и Калиста Флокхарт

15 юни 2023 14 30

Актрисата се появи с пола, която носи за втори път

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Харисън Форд и Калиста Флокхарт продължават със съвместните си прояви на червения килим, като този път се появиха в Лос Анджелис само дни преди да отбележат 13 години от брака си.

80-годишният актьор и 58-годишната му съпруга присъстваха на премиерата на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“, провела се в известния Долби Тиатър. Ако името ви е познато, не се лъжете, това е същата сграда, в която всяка година се връчват наградите „Оскар“. Петата част от поредицата за известния археолог с федора ще бъде и последна за Форд, като за момента не се знае дали филмите ще продължат без негово участие.

Харисън Форд

Снимка: БГНЕС

За специалната вечер Калиста Флокхарт избра красива черно-жълта комбинация, в която беше съчетала устойчива и днешна мода. Актрисата носеше черна блуза с къс ръкав и паднало рамо, пъхната в златна пола на Ralph Lauren, която дебютира на червения килим на наградите „Еми“ през 1999 година. От своя страна, Харисън Форд носеше класически черен костюм и не се отдели за миг от съпругата си.

Това е поредната звездна проява на двойката, като наскоро тя се появи на фестивала в Кан, отново за премиерата на „Индиана Джоунс 5“. Тогава Форд получи и почетна „Златна палма“ за дългогодишните си постижения във филмовата индустрия. По време на благодарствената си реч, Форд не пропусна да отдаде заслуженото на съпругата си и да ѝ благодари за подкрепата през всичките тези години.

„Животът ми е задвижван от моята прекрасна съпруга, която подкрепяше страстта и мечтите ми, за което съм благодарен. И знаеш колко те обичам. Ти даде смисъл и цел на живота ми, за което съм много, много признателен“, каза актьорът за Флокхарт, с която за първи път се среща на наградите „Златен глобус“ през 2002 година.

Харисън Форд

Снимка: БГНЕС

Преди премиерата в Кан, Форд беше заснет как гледа влюбено съпругата си. Снимката беше споделена от стилистката Елизабет Стюарт, която се погрижи за безупречните визии на двойката. Тя публикува серия от кадри от подготовката за червения килим, направени в хотел във Франция.

По време на интервюто си за Esquire, на чиято корица застава, Форд се пошегува, че Флокхарт все още го критикува за това, че често използва нецензурни думи пред медиите. „Опитвам се да променя това свое поведение“, обеща той.

Когато Форд и Флокхарт се срещат през 2002 година, той все още е женен за втората си съпруга Мелиса Матисон, въпреки че двамата са официално разделени, но не и разведени. Сегашните съпрузи правят една от първите си публични появи заедно през 2002 година на филмовия фестивал във Венеция. Женят се през юни 2010 година в Ню Мексико, където Форд снима „Каубои и Извънземни“.

Последно сбогом с Индиана Джоунс

Когато Харисън Форд слага федората и взима камшика за последен път в „Индиана Джоунс 5“, той се завръща към роля, която го превръща в холивудска легенда. Истината е обаче че той никога не е искал да бъде суперзвезда или дори известен.

„Никога не съм смятал, че ще бъда главен актьор в нещо. Просто се надявах да мога да се издържам като актьор и да не работя на друго място. Смятах, че ще съм голям късметлия, ако получа някаква малка роля в телевизионен проект“, споделя актьорът пред списание People.

Съдбата обаче има съвсем други планове. През 50-годишната си кариера Форд е водеща фигура в различни филми, включително незабравимите поредици „Междузвездни войни“ и „Индиана Джоунс“, които заедно успяват да спечелят повече от 10 млрд. долара по целия свят. Самият актьор, който съвсем скоро ще навърши 80 години, признава, че в момента се наслаждава на снимачния процес много повече, отколкото преди.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт сияят от гордост на дипломирането на сина си

Като за последно: Харисън Форд влиза в ролята на Индиана Джоунс за пети път

Харисън Форд се сбогува с Индиана Джоунс

Въпреки че осъзнава тежестта на възрастта си, Харисън е категоричен, че не иска да бъде отново млад. Казва, че е минал по този път и не иска да се връща назад, защото в момента се наслаждава на дните си. По време на снимките на последния „Индиана Джоунс“, актьорът къса раменен мускул, което налага леко забавяне на процеса, но все пак всичко тръгва отново по план.

„Никой не ми вярва, но аз никога не съм искал да бъда богат и известен. Просто исках да бъда актьор“, откровен е Форд.

Сега обаче актьорът е и двете неща, за които никога не е мечтал. Започна тази година с две телевизионни роли в Shrinking и Yellowstone. Наскоро приключи снимките по първия си Marvel филм, взимайки участие в Capitan America: Brave New World. Но разбира се, най-сантименталното му преживяване е било слагането на федората на Индиана Джоунс за последен път.

В какви приключения и неприятности ще се впусне този път любимият ни археолог, ще видим на 30 юни, когато е и световната премиера на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари