IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум показа колко прилича на майка си

16 юни 2023 18 00

Звездата показа кадър, на който са три поколения

БГНЕС

БГНЕС

Кръвта вода не става! Хайди Клум показа рядък кадър в социалните мрежи. На него тя е със своята майка и дъщеря си.

Звездата разкрива какво нещо са гените, уловила три поколения жени в семейството.

На снимката Хайди се усмихва до щерка си Лени Окуми и майка си Ерна. И трите са с еднакви черти на лицето и светла кожа.

На селфито 50-годишната Клум носи светлолилаво горнище. Косата ѝ е оформена само с път по средата, пусната около раменете ѝ. Нейното по-възрастно копие пък е с блуза с флорални мотиви.

Трите русокоси дами се събраха за запомняща се обща снимка преди години. Нея те заснеха в гримьорната, преди фотосесия за Vogue Германия.

Въпросният кадър на майка, дъщеря и внуче дойде само няколко дни след като Лени направи своя дебют като модел за броя на списанието за януари/февруари 2021 г. Тогава тя бе едва на 16, а днес е на 19.

„Толкова се вълнувам за първата си корица!! Забавлявах се толкова много на снимачната площадка с Vogue Германия, не можех да мечтая за по-добро начало!! Благодаря ти, че беше до мен, Хайди Клум“, написа тогава Лени, показвайки кадъра, направен от Крис Колс.

Хайди събра всичките си корици на едно място

Междувременно, подкрепяйки желанието на своята дъщеря да следва нейните стъпки, Клум качи любопитно видео в Instagram.

„Не позволявайте на никого да спре мечтата ви. Спомням си, когато хората ми казаха „Хайди Клум... никога няма да попаднеш на корица на списание!!!!“, споделя тя.

В клипа си топмоделът и жури в „Америка търси талант“ е събрала всичките корици на списания, за които се е снимала. С посланието си тя иска да вдъхне смелост на много млади момичета, които тепърва започват да работят на модния подиум и се снимат в различни фотосесии.

Урок по самоувереност и себелюбие – Хайди Клум отново позира гола

Хайди Клум показа лицето си без грим и филтри

Неонова рокля – Хайди Клум като кукла Барби

На някои от ретро кадрите Клум е направо неузнаваема, най-вероятно на 20-25 години.

Днес 50-годишната звезда напътства дъщеря си и не спира да работи, като продължава да се снима за различни кампании. Освен това изглежда страхотно по бански.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари