IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биограф: Кейт Мидълтън с важна роля в семейството

5 юли 2023 09 00

Тя има пръст в официалната му позиция след интервюто на Хари и Меган пред Опра

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън има важна роля в британското кралско семейство. Тя има пръст в официалната позиция на Бъкингамския дворец след скандалното интервю на Хари и Меган пред Опра Уинфри. Това твърди Валентин Лоу в новото издание на книгата си Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown.

Според биографа, съпругата на принц Уилям е дала идея в писмото да присъства фразата, че „спомените може да варират“ по повод обвиненията на семейство Съсекс в тв ефира.

След като херцогът и херцогинята на Съсекс заявиха по време на интервюто си с Опра през март 2021 г., че някой от семейството се притеснявал колко тъмна може да бъде кожата на техния син Арчи, когато се роди, дворецът публикува изявление от 61 думи в отговор. В него е изтъкнато, че някои спомени може да се различават по отношение на гледната точка.

В „Придворни: Скритата сила зад короната“ Лоу твърди, че принцесата на Уелс е изиграла ключова роля в добавянето на точно тези думи, пише The Times.

Меган Маркъл

Getty

Дворецът има по-мека позиция в началото

Биографът допълва, че първоначалната позиция била доста по-различна и смекчена по отношение на думата спомени.

„Дебатът беше дали се издигате изцяло над това и предлагате ли маслинова клонка на Хари и Меган, които са „много обичани членове на семейството“? Или има момент, в който трябва да се намесите и да предложите мнение?“. Това споделя източник на Лоу, посочвайки, че именно Кейт Мидълтън и принц Уилям държали да се затвърди това, че Хари и Меган интерпретират ситуацията през своята призма.

„И двамата бяха на едно мнение, че имаме нужда от нещо, което показва, че институцията не приема много от казаното“, добавя информаторът на биографа.

„Кейт беше тази, която ясно каза: „Историята ще прецени това твърдение и освен ако тази фраза или такива като нея не бъдат включени, всичко, което са казали, ще бъде прието за истина“, казва друг източник. Според него тя винаги е обмисляла добре всяка една ситуация и е действала в името на репутацията на короната.

Навярно тя си е казала:

„Това е моят живот и моят исторически път и аз ще бъда кралица един ден“, пише още биографът за ролята на Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън

Getty

Код розово: Кейт Мидълтън с кукленска рокля

Плисирана пола с блейзър – Кейт Мидълтън изцяло в бяло

Кейт Мидълтън с рециклирана рокля от лято 2022

Оказало ли е кралското семейство подкрепа на Меган в трудните моменти?

Според съобщенията, кралица Елизабет не е отговорила веднага на интервюто от 7 март, защото е изчакала да гледа интервюто на Хари и Меган по ITV следващата вечер.

Днес, близо две години след скандалните признания, хората вече са забравили въпросното интервю пред Опра Уинфри. Тогава Маркъл призна, че ѝ е отказана помощ, когато е имала проблеми с психичното здраве заради всички негативни писания в пресата по неин адрес.

В отговор кралското семейство каза в изявление, че „тъжно е да научи в пълна степен колко предизвикателни са били последните няколко години за Хари и Меган“.

„Повдигнатите въпроси, особено този за расата, са тревожни. Въпреки че някои спомени може да варират, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството лично. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството“, се казва още в позицията, разпространена от Бъкингамския дворец.

По-късно Опра разкрива в интервю за CBS This Morning, че нито Елизабет Втора и нейният съпруг, нито Чарлз или Камила са направили неприятни коментари за кожата на Арчи. Тв водещата уточнява, че така и не разбрала от чии думи се засегнали херцога и херцогинята на Съсекс.

За още новини от света на кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари