IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория и Дейвид Бекъм с тематично Prada парти за дъщеря си Харпър

10 юли 2023 14 30

Единственото момиче в семейството навърши 12 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Харпър Бекъм получи ранно парти за рождения си ден, специално организирано от родителите ѝ.

Виктория и Дейвид Бекъм започнаха празненствата предварително, като заведоха единствената си дъщеря в луксозното Prada кафе в Лондон. Въпреки че Харпър навърши 12 години на 10 юли, рожденият ѝ ден бе отпразнуван малко по-рано.

Като истинска наследница на известна дизайнерка, Харпър бе зарадвана с тематично парти в кафето на Prada, намиращо се в един от най-луксозните търговски центрове в Лондон. Мястото е известно със своята ексклузивност и предварителна резервация, а цените са доста по-високи от тези в нормалните кафенета. Обстановката наподобява модно ателие, а всяко едно ястие е направено с внимание към детайла, въпреки оскъдните си размери.

„Харпър е на 12 (почти). Prada парти за Харпър Севън. Шик!“, написа Виктория Бекъм в неделя, споделяйки серия от снимки в социалните мрежи. Бившата спайска отбеляза и съпруга си Дейвид, както и синовете си Ромео и Круз, които също бяха на партито.

На първата снимка гордата майка позира заедно с дъщеря си, прегръщайки я през кръста на фона на неонов надпис на Prada. От кадъра се вижда, че интериорът на кафето е изцяло в ментовозелено, което прави изпъкването на блестящите букви още по-ясно. Двете дами са изключително елегантни, подходящо облечени за повода, като Харпър носи сатенена лилава рокля, докато Виктория е заложила на дълга до пода черна рокля с колан.

На следващите кадри рожденичката позира заедно с баща си, като двамата вече удобно са се настанили в сепаре в кафето. Облегнали глави една до друга, двамата се усмихват широко към камерата, зад която най-вероятно стои Виктория. След това Харпър позира заедно с подаръчна чанта от Prada и се усмихва до вкусна червено-бяла торта, която е осеяна със запалени свещи.

Г-жа Бекъм е направила снимка на дъщеря си пред входа на кафето, както и една, на която тя позира заедно с 18-годишния Круз, който носи розови слънчеви очила. Рожденичката също така има и снимка с 20-годишния Ромео, като е застанала зад него и е обвила ръцете си около врата му. „Някой обича батко си!“, написа дизайнерката.

Кой не иска баща му да е Дейвид Бекъм? Може би дъщеря му Харпър

Стари навици: Виктория и Дейвид Бекъм се премениха в двоен деним

Димитър Бербатов и Дейвид Бекъм с общо селфи

Освен семейните кадри, феновете успяха да видят и какво е било менюто за рождения ден на Харпър – розова сладка вкуснотия върху чиния, която е поставена до табелка с името „Виктория“, а до тях се е настанило и капучино, върху което е поставено логото на Prada. Дейвид Бекъм също публикува няколко снимки от празника, както и част от менюто, включващо няколко ястия.

Рожденият ден на Харпър се пада точно седмица, след като Дейвид и Виктория отбелязаха 24 години от сключването на брак. По случай щастливия ден, футболистът сподели снимка от миналото, на която със съпругата му държат сладки кученца.

„На този ден, 4.7.99. 24 години и продължаваме. За най-добрата съпруга, майка и партньор за пиене (в повечето случай). Честита годишнина, обичам те страшно много“, написа Дейвид.

От своя страна Виктория публикува няколко снимки, запечатващи любовта им през годините. На една от тях Дейвид я гледа влюбено, докато тя гледа към камерата, здраво държейки го за ръка. Колекцията също така включваше две други семейни снимки – една, на която футболистът целува дизайнерката по главата, а другата показва как двамата се наслаждават на по чаша вино.

„Все още държим ръцете си и се смеем (с теб, а не само на теб). Обичам те страшно много“, написа Виктория.

Освен Харпър, Ромео и Круз, съпрузите имат и 25-годишен син, Бруклин, който рядко се прибира в Лондон, тъй като вече живее в Америка заедно със съпругата си Никола Пелц.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари