IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек отпразнува важно постижение с тренировка в басейна

12 юли 2023 10 40

Актрисата сподели, че не обича много-много фитнеса, но го прави заради феновете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек откри седмицата с ново постижение в социалните мрежи и специално видео за своите фенове.

За да отпразнува 25 милиона последователи в Instagram, 56-годишната актриса използва платформата и сподели видео, на което тренира в басейна. Тя благодари на всеки един, който отделя от времето си, за да следи какво става в живота ѝ, както и да харесва и коментира всяка нейна публикация.

„Не мога да повярвам, че достигнах 25 милиона последователи! Благодаря страшно много на всеки един от вас“, написа Хайек. Тя реши да се пошегува и допълни, че голяма част от феновете ѝ я следят, защото обичат да я виждат по бански и затова сега е избрала да публикува точно такова съдържание. „Мразя упражненията, но обичам да празнувам добри моменти, танцувайки във водата“, написа актрисата и отново благодари на феновете.

Публикуваното видео показва как звездата се усмихва до уши, като се гмурка във водата, носейки многоцветен бански от две части. След като вече е вътре, Салма прави няколко упражнения, включително танци, коремни преси и ритане с крака.

Голяма част от феновете изразиха възхищението си от актрисата, като написаха, че тя е изключителна и прекрасна. Други пък веднага се заеха със задачата съвсем скоро да докарат числото на последователите до 50 милиона.

В множество интервюта Хайек е казвала, че се опитва да живее живота си на пълни обороти, като не се притеснява от остаряването, нито пък цели да изглежда по-млада. „Няма срок на годност за жените. Това вярване трябва да се премахне. Защото можеш да се справиш с всичко, независимо от възрастта си. Можеш да се държиш както искаш, да мечтаеш за каквото искаш, да бъдеш романтичен във всеки един период от живота“, категорична е тя.

Допълва, че всяка жена трябва да бъде обичана заради същността, а не заради външността си. „Не сме тук само за да създаваме бебета, нито пък да задоволяваме мъжете. Не сме тук, за да угаждаме на всеки и да правим това, което се изисква от нас. Не сме тук, за да отгледаме едни деца, които, когато си тръгнат, да премахнат нашата стойност за света. Това е недоразумение, което трябва да бъде премахнато“, казва още Хайек.

Що се отнася до чувството на комфорт в собствената кожа, актрисата споделя пред списание People, че ѝ е отнело доста време да го постигне и да спре с критиките към себе си.

Салма Хайек в естествения си хабитат – по бански и без грим

Цветя и пера върху черна основа – Салма Хайек с перфектната комбинация

Салма Хайек посрещна 56 на яхта

„Преди много се критикувах. Сега, когато се погледна в огледалото, има неща, които не забелязвам и си мисля колко много ще се харесвам след 10 години“, казва тя. Допълва, че сега, когато гледа снимки на себе си през 30-те и 40-те си години, се харесва много повече, отколкото по онова време.

Въпреки че обожава да се гримира, актрисата е категорична, че през повечето време оставя кожата си да диша и да се възстанови от множеството козметични продукти, които се използват преди светски събития или на снимачната площадка.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари