IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър разкри любимата си семейна традиция

27 юли 2023 11 00

Актрисата и Матю Бродерик се радват на три деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натоварени графици, изобилие от професионални готвачи и финансова възможност. Всичко това може да бъде определение за живота на известните актьори като Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик. Двамата се трудят както на екрана, така и на театралната сцена, оставяйки ни да вярваме, че нямат никакво свободно време и често пренебрегват семейството си. Оказва се, че истината е съвсем друга.

По време на появата си в подкаста Table for Two with Bruce Bozzi 58-годишната актриса разкри, че не разчита на професионални готвачи или доставки на храна, за да изхранва семейството си. Всъщност любимата ѝ традиция е да остане вкъщи и да готви заедно с Матю Бродерик. Паркър е категорична, че семейството ѝ не обича да си поръчва храна за вкъщи, защото така се премахва един от моментите, в които могат да са заедно.

„Готвим всяка вечер. Това е източник на огромна гордост за всеки от нас“, казва Паркър в подкаста.

Актрисата споделя, че винаги се изненадва, когато чуе за навиците на свои колеги или други хора, които обичат да си поръчват храна за вкъщи. Признава, че понякога и нейното семейство разчита на подобни услуги, но се опитва те да присъстват в ежедневието им по-рядко. Паркър и Бродерик се радват на три пораснали деца – 20-годишния Джеймс и 14-годишните близначки Табита и Марион.

Една от причините за избягването на поръчки е фактът, че всеки в семейството иска нещо различно и си има любими ресторанти, в които иска да яде. Така вместо едно телефонно обаждане, трябва да се направят цели пет, което затормозява цялото семейство. „Много е объркващо, затова се опитваме да го лимитираме“, казва още Паркър.

Вместо доставки, фамилията готви пет или шест дни в седмицата. „Опитваме се всяка неделя да правим голяма вечеря, и да каним хора у дома“, разказва още екранната Кари Брадшоу.

В интервюто Паркър също така споделя, че не била толкова впечатлена от емблематичното питие на героинята си в „Сексът и градът“. Почитателите знаят, че Брадшоу не сяда на маса без любимия си космополитан, но в реалния живот нещата не са същите. Актрисата разказва, че на снимачната площадка питиетата всъщност са сок от боровинка и вода, което не е никак вкусна комбинация и е съставило лош образ на космополитан в ума ѝ. Затова и никога не е искала да пие известния коктейл в реалния живот.

Изведнъж обаче мнението ѝ се променило. Признава, че постоянно е получавала космополитан като комплименти от заведения или от фенове, но никога не е разбирала за какво е целият този шум. В един момент обаче е получила розов коктейл, който бил много плътен. „Можеше да се видят малките плодчета от какъвто и цитрус да беше използван, като в същото време напитката беше смразяващо студена. Тогава разбрах какво означава истински космополитан“, казва Паркър.

Сега актрисата е истински почитател на коктейла и си го поръчва, но иска да бъде направен по нейните изисквания. Признава, че нито един от екипа на „Сексът и градът“ не е очаквал напитката да стане толкова популярна сред феновете. Любовта ѝ към този коктейл толкова се разраства, че си създава собствена марка, която продава 375-милилитрова бутилка за 44 долара или може да си платите 60 долара за осем кенчета. Напитката е микс от боровинков сок с примеси на лайм и ягоди, смесени с водка и портокалов ликьор.

Наскоро Паркър говори за 26-годишния си брак с Бродерик и как двамата почти не се отделят след първата си среща през 1992 година.

Семейна подкрепа за Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър

По семейно на Бродуей: Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик заедно в пиеса

Семейна премиера за Сара Джесика Паркър

По време на появата си в шоуто на Хауърд Стърн миналия месец тя сподели, че с Матю прекарват колкото се може повече време заедно, като се разделят единствено за работни ангажименти, налагащи пътуване. „Разделихме се за кратко и когато той трябваше да се грижи за болната си майка, но иначе никога не сме далеч един от друг“, казва актрисата.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Относно качествата в Бродерик, които са успели да я спечелят, тя включи остър ум, забавен характер, избора му на приятели, начина на живот в Ню Йорк и огромния талант, който показва както на, така и извън сцената. Паркър сподели, че съпругът ѝ е доста рисков играч, като кара колело без спирачки и се държи за задната част на автобуси.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик излизат в продължение на пет години, след което се женят през май 1997 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари