IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наслада за очите - голият Крис Хемсуърт показва как поддържа стегната фигура

29 август 2023 10 30

Много лесно можем да преброим плочките на корема му

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Крис Хемсуърт реши да вдигне още повече градусите, споделяйки видео, на което тренира гол до кръста.

Актьорът от "Тор" разкри, че има съвсем нов режим за поддържане на форма, който е адаптиран към възрастта му. Преди седмица той навърши 40 години и трябва да се грижи по различен начин за тялото си, включвайки съвсем нови упражнения за издръжливост, изчистване на мазнини и покачване на мускулна маса. Освен кардио тренировки, Хемсуърт е включил различни упражнения за мобилност, като тренировки с въжете и медицинска топка

В краткото видео, което публикува в профила си в Instagram, монтирано на фона на песента Sure Shot от групата Beastie Boys, Хемсуърт тренира само по шорти, шапка и слънчеви очила. Той е оставил на показа стегнатото си тяло, което, по наше мнение, изобщо не прилича на 40-годишно. Тренировките включват спринтиране с приятел, последвано от упражнения за ръце с медицинска топка и въжета

Актьорът също така показа кадри, на които движи топката диагонално пред тялото си, за да стегне коремните мускули, както и правене на лицеви опори и упражнения, при които пълзи напред и назад. 

"Правя много по-малко сесии с вдигане на тежести напоследък и включвам спринтиране и повече функционални упражнения. Една солидна тренировка за цяло тяло", написа Лиъм под видеото. Той допълни, че се чувства чудесно и се похвали, че е оставил приятеля му много назад в спринта, но камерата е спряла да работи, така че не може да докаже думите си. 

Хемсуърт навърши 40 години по-рано през месеца, като съпругата му, Елза Патаки, шеговито го приветства в клуба, споделяйки снимка на актьора, на която той е поставил ръка върху устата си и е направил шокираща физиономия. "Това е същото изражение, което и аз имах, когато навърших 40, любов моя", написа Патаки, която е със седем години по-голяма от съпруга си. Тя успокои Лиъм, че всичко ще бъде наред и ще бъде до него, за да му държи ръката и да му споделя тайните си за красота, за да изглежда още по-добре. 

Актьорът публикува няколко снимки от рождения си ден, включително на двете торти, които е получил, както и специална картичка, направена от едно от трите му деца. На една от снимките Хемсуърт държи вилица в ръката си, застанал зад двете шоколадови торти. Една от тях е покрита с бисквити и свещи, докато другата включва плочка, върху която е написано "Честит рожден ден"

Лиъм също така се похвали с картичка, направена от 11-годишната му дъщеря Индиа Роуз. На нея е нарисуван дракон, който държи бебе дракон, а върху тях е написано "Татко" и "Аз". Актьорът заяви, че това е любимата му картичка до този момент. 

10-те тайни за перфектно тяло на Крис Хемсуърт

Мил жест: Съпругата на Крис Хемсуърт се превърна в старица заради заболяването му

Крис Хемсуърт със завидни мускули в новия Тор, но те не впечатлиха съпругата му

"Честит рожден ден, татко. Обичам те повече от всико", пише вътре в картичката. Накрая всичко завършва с красиво розово сърце, нарисувано от Индиа. 

Освен 11-годишната красавица, Елза и Лиъм имат и 9-годишните близнаци Саша и Тристан. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари