IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Човек с много таланти – Антъни Хопкинс впечатли с уменията си по пиано

8 септември 2023 08 30

Актьорът свири в лобито на хотел

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Антъни Хопкинс е мъж с множество таланти – освен че е носител на „Оскар“ и е брилянтен с четката, той се оказа и чудесен пианист.

Преди няколко дни 85-годишният актьор сподели свое видео, на което свири на пиано в лобито на хотел. Успявайки да впечатли цялата си армия от последователи в Instagram, Хопкинс получи множество одобрителни коментари и похвали за уменията си.

„Когато празното лоби на хотел се окаже перфектната сцена“, написа актьорът под видеото, на което изпълнява класическа мелодия.

Въпреки че нямаше гости, които да зарадва, Хопкинс получи аплодисменти от служителите на хотела, след като стана от столчето пред черното пиано. Като един истински класик, той бе облечен с черно сако и черни панталони, комбинирани с маратонки.

Феновете на сър Антъни изразиха своето възхищение в коментарите, като част от тях съжалиха, че не са били отседнали в хотела точно по това време, за да се насладят на таланта му. „Представете си да се прибираш в хотела си и сър Антъни Хопкинс просто да си свири на пиано“, написа един потребител, а друг добави: „Каква привилегия е да чуем как свирите. Благодаря за споделянето“.

Верните фенове на Хопкинс са добре запознати с множеството му таланти, включително и умението му да свири. През февруари той сподели друго видео, на което изпълни мелодията Eternal, която сам е композирал в чест на сериала си Eternal Collection.

„През последните години композирам тази мелодия за пиано. Днес я наричам Eternal като благодарност за всички фенове на Eternal Collection. Вашата отдаденост и ангажираност продължават да ме вдъхновяват. Надявам се да ви хареса“, написа Хопкинс под клипа, който бързо събра хиляди харесвания и стотици коментари.

През изминалия декември актьорът отбеляза 47 години трезвеност, споделяйки вдъхновяващо видео в социалните мрежи. Отбелязвайки че се описва като „възстановяващ се алкохолик“, Хопкинс насърчи своите последователи, борещи се със зависимост, да потърсят помощ от някого или да се присъединят към 12-степенна програма, която ще им помогне за постигането на положителни резултати.

Актьорът заяви, че съобщението му не цели да бъде сърцераздирателно или да търси съжаление, а по-скоро да бъде поучително и вдъхновяващо за всеки, който преминава през неговата ситуация. Той насърчи хората да бъдат мили към себе си, тъй като външният свят е достатъчно жесток и изпълнен с омраза.

„Бъдете мили. Стойте далеч от кръга с токсични хора, които ви обиждат. Живейте вашия живот. Бъдете горди с вашия живот“, каза още Хопкинс.

Звездни раздели: Защо Марта Стюарт напуснала Антъни Хопкинс?

Танц, достоен за „Оскар“: Антъни Хопкинс и Салма Хайек

Антъни Хопкинс: Бях заспал, когато съм спечелил Оскара

Съобщението му продължи с припомняне на ситуация, в която се е чувствал отчаян и в безизходица преди повече от четири десетилетия. По думите му, тогава е осъзнал, че вероятно не му остава много живот, ако продължава в същия дух.

„Трябваше един ден да осъзная, че има нещо сериозно сбъркано в мен. Не знаех, че това е някакво състояние – ментално, физическо, емоционално, което се нарича алкохолизъм или зависимост. Не съм експерт по наркотиците – не съм експерт по нищо. Не знам нищо. Само че намерих живот, където никой не ме тормозеше“, обяснява звездата.

Хопкинс се обърна към младите си фенове и ги посъветва да не слушат критиките или обидите на останалите, а да се гордеят от живота, който имат. „Не позволявайте някой да ви мачка. Депресията е част от живота. Понякога и безпокойството е част от него. Животът е тежък“, категоричен бе той и намекна, че отговорът не е в алкохола или наркотиците, а в борбата с трудностите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари