IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс разкри кога точно е разбрала, че бракът ѝ с Лиъм Хемсуърт е бил обречен

8 септември 2023 17 40

Изпълнителката призна, че е флиртувала с Ариана Гранде

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс сподели още детайли от брака си с Лиъм Хемсуърт и неговия неизбежен край.

След като говори откровено за важните моменти от кариерата си, които са били обявени за спорни, изпълнителката продължи с поредицата си Used to Be Young, но този път зачекна темата за личния живот и така интересния брак с Лиъм Хемсуърт. Двамата бяха заедно дълги години, след като няколко пъти се разделят и събират, като накрая любовта им приключва с развод.

30-годишната Майли заяви, че забавя темпото, за да разкаже на феновете си за нещо, което нарича „сериозна работа“. Във видеото, публикувано преди няколко дни в TikTok, тя разкри точния момент, когато е разбрала, че бракът ѝ с Лиъм Хемсуърт е приключил.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 37

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Звездата обяснява, че всичко се случило по време на музикалния фестивал в Гластънбъри през юни 2019 година, когато е получила видението си. По думите ѝ, точно тогава е взела решението, че е време да се разведе и да остави любовта с 33-годишния актьор в миналото.

Сайръс обясни, че въпреки че с Лиъм са били заедно от 2010 година, сватбата им през декември 2018 година се състои след преживяна трагедия. Тя говори за ужасяващите пожари в Калифорния през ноември същата година, когато огънят унищожава дома им. „Решението ни да се оженим с Лиъм, разбира се, дойде първо от любов, защото бяхме заедно 10 години, но също така и от травма и желание да построим отново живота си възможно най-бързо“, казва певицата.

Тя продължи и допълни, че един ден, докато била в Гластънбъри, е решила, че няма повече за какво да се бори и тази връзка няма да донесе нищо положително в живота ѝ. Сайръс обяснява, че си е взела поука от това решение. „Това беше още един момент, когато работата, представянето, общественият облик бяха поставени на първо място. Именно затова сега приоритетите ми са променени – сега човекът идва на първо място“, казва Сайръс.

Няколко месеца, след като Майли излиза на сцената на Гластънбъри, Хемсуърт подава молба за развод през август 2019 година. Двамата постигат споразумение в началото на следващата година.

В поредицата Used to Be Young Майли разказва и за красивите моменти във връзката ѝ с австралийския актьор. В един от клиповете тя говори за запознанството им през 2010 година на снимачната площадка на филма The Last Song. „Мисля, че един от елементите, които направиха филма толкова специален, беше, защото двама млади хора се влюбиха в реално време. Химията помежду ни беше неоспорима и това беше началото на дълга, 10-годишна връзка“, казва тя.

Освен за връзката си с Лиъм, Майли разкри и за пикантен момент с Ариана Гранде. Двете са дългогодишни приятелки, като си партнират за няколко песни. През 2015 година Сайръс прави кавър на песента Don't Dream It's Over с Гранде като част от поредицата Backyard Sessions. Изпълнението събира повече от 114 милиона гледания в YouTube, а двете дами са облечени с оунзита.

„Аз флиртувах с нея, а тя беше малко изплашена“, каза Сайръс. Във видеото тя пита Гранде за животинското ѝ оунзи и така Ариана изпуска няколко от музикалните си реплики, което предизвиква смях и у двете.

Откровена до болка – Майли Сайръс споделя нечувани истории в нова поредица

Пролетна промяна – Майли Сайръс се завърна към емблематична прическа

Майли Сайръс и Flowers с важно постижение

Сайръс разкрива, че двете са си прекарали чудесно и искрено са се забавлявали. „Ариана е истинска приятелка. Не е имало момент, когато я помоля за нещо и тя да ми откаже. Същото важи и за мен“, споделя певицата.

Двете си партнират за няколко различни песни, включително и за концерта One Love Manchester през 2017 година, който бе организиран в чест на жертвите след бомбения атентат в Манчестър Арена по време на концерт на Ариана Гранде. Две години по-късно певиците обединяват сили за песента Don't Call Me Angel, в която участва и Лана дел Рей. Тя бе използвана във филма „Ангелите на Чарли“, който бе пуснат същата година.

През 2018 година Сайръс говори за приятелството си с Гранде, казвайки че двете се подкрепят в най-трудните моменти. Посочва, че Ариана ѝ е любимата изпълнителка и винаги ще бъде до нея.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари