IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Джонас след развода: Ако не го чуете от мен, не вярвайте

12 септември 2023 18 00

Изпълнителят се опита да заглуши слуховете, заобикалящи раздялата му със Софи Търнър

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джо Джонас сякаш наруши мълчанието си относно развода със Софи Търнър по време на последния си концерт с групата Jonas Brothers.

В събота вечер 34-годишният изпълнител се присъедини към братята си Ник и Кевин за поредното им представление пред публика, което този път беше на стадиона на „Доджърс“ в Лос Анджелис. Точно преди песента Hesitate от албума им Happiness Begins, която е вдъхновена именно от Търнър, емоционалният Джо каза на публиката, че последната седмица е била истински хаос за него. Това накара феновете да избухнат в аплодисменти и да покажат подкрепа към любимеца си.

„Просто искам да ви кажа, че ако не чуете нещо от тези устни, не го вярвайте. Става ли?“, каза музикантът, който вече не носи брачната си халка. Той благодари на всеки, който е застанал зад него и го е подкрепил по някакъв начин в трудния момент, като обърна специално внимание и на семейството си. Изразявайки любов към близките и приятелите си, Джо продължи с пеенето.

По време на целия концерт имаше различни емоционални моменти, като братята Джонас посветиха песента си Little Bird на бременна дама в публиката. Баладата им When You Look Me In The Eyes пък бе изпята в чест на двойка, която държеше плакат, върху който беше написано, че сингълът е използван за първия танц на сватбата им. Друг мил момент, развълнувал публиката, беше, когато Ник прегърна Джо по време на песента Rollercoaster.

Емоционалният момент на Джо се случи, след като стана ясно, че той е подал молба за развод със Софи Търнър след четири години брак и две деца заедно. Според подадените документи, бракът между двамата е „непоправимо развален“. Вече бившата двойка, която се запознава през 2016 година, е имала предбрачен договор, което ще направи развода много по-лесен и бърз.

Джонас и Търнър се женят през 2019 година след тригодишна връзка и имат две деца – 3-годишната Уила и втора дъщеря, на 1 годинка, чието име остава неизвестно.

Бившите съпрузи засега запазват мълчание относно детайлите около развода, като единственото съобщение от тях бе публикувано в социалните мрежи миналата седмица. Те написаха, че разводът идва по взаимно съгласие и няма да отговарят на спекулации и слухове. Софи и Джо помолиха феновете и медиите да уважават личното им пространство, както и това на децата им.

Наскоро Джо беше забелязан на обяд с двете си дъщери. Миналата седмица той носеше Уила, докато непозната жена беше натоварена с грижите за по-малкото момиченце. Папараците успяха да заснемат как Джонас се забавлява с дъщерите си, правейки им забавни физиономии и играейки си с храната, докато четиримата се наслаждаваха на вкусни палачинки.

Бляскавото завръщане на Софи Търнър след раждането на второто ѝ дете

Софи Търнър атакува папараци, заснели дъщеря ѝ без позволение

Софи Търнър с послание към жените, качили килограми след раждането

Според източник, Уила и сестра ѝ са прекарали цялото лято с баща си, докато Софи Търнър е била в чужбина за снимки на следващия си филм.

„Тя работи, като заради това децата са с Джо. Просто така е по-лесно, докато тя снима, защото те имат повече подкрепа у дома, отколкото биха получили по време на постоянни пътувания. Това е нещо, с което и двамата бяха съгласни“, казва близък до двойката.

Според документите за развод, Джо и Софи са се съгласили на съвместно попечителство. „Трябва да бъде изготвен план за родителство, който да разглежда всички родителски проблеми и да съдържа график за споделяне на времето, като в същото време да осигурява чести и непрекъснати контакти на децата с двете страни“, се казва в документа.

До този момент не е ясно къде ще живеят Софи и Джо, както и при кого ще останат децата за по-дълго време.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари