IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен за живота като самотна майка: Трябва да се погрижиш първо за себе си

26 септември 2023 16 30

Моделката заяви, че желае само най-доброто на Том Брейди

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Жизел Бюндхен по никакъв начин не съжалява за решението си да се раздели с Том Брейди.

В интервю за CBS, дадено от дома ѝ в Коста Рика, супермоделът сподели какво прави, за да се почувства по-свободна и доволна след развода, както и какви са отношенията ѝ с бившия ѝ съпруг. Двамата се разделиха след 13-годишен брак и две деца. В момента се говори, че Бюндхен е във връзка с треньора по жиу-жицу – Хоаким Валенте, докато Брейди е свързван с моделката Ирина Шейк. До този момент и двамата не коментират любовния си живот.

Относно раздялата, Жизел казва, че това определено не е било мечтата ѝ, тъй като родителите ѝ са женени повече от 50 години и тя е искала подобна съдба. „Но смятам, че трябва да приемеш, че понякога растеш заедно с партньора си, но понякога двамата растете с различно темпо“, допълва моделката. Категорична е, че винаги ще желае най-доброто на Брейди и му е благодарна, че я е дарил с две прекрасни деца – 13-годишния Бенджамин и 10-годишната Вивиан.

Бюндхен казва, че в момента се намира на различен етап от живота си, в който може да се фокусира върху себе си и своите лични желания. По думите ѝ, преди по-скоро е оцелявала, докато сега наистина живее.

Определено отварянето на нова глава в живота на моделката ѝ се отразява добре. От януари тя може да се похвали с редица важни постижения, най-голямото от които е завръщането ѝ към модата. Жизел участва в кампания на Louis Vuitton, завърна се в редиците на Victoria's Secret и се появи на червения килим на Met Gala сама, което не бе правила от 2008 година.

Красавицата също така разширява бизнеса си и извън модата, приемайки малко по-зелени проекти, като ролята ѝ на първия уелнес посланик на марката Gaia Herbs. Освен това Бюндхен пуска на пазара и първата си книга, Nourish, която е пълна с рецепти за зареждане на тялото и душата. Освен че на корицата е застанала самата Жизел, феновете ще могат да се насладят и на здравословни ястия, които да си приготвят у дома, за да имат фигура като на модел.

Именно преминаването към по-здравословен начин на живот и грижата за себе си са помогнали на Бюндхен да преодолее едни от най-трудните периоди в живота ѝ. По думите, така е успяла да се справи с грижите за двамата си остаряващи родители, както и да подобри живота на децата си в Тампа Бей, Флорида, докато преминава през развода.

„Семейството ми премина през множество трудности – във всеки аспект от живота. Имам чувството, че всеки път, когато вали, е като из ведро. С всички тези различни обрати, които животът ни налага, най-доброто, което можем да направим, е да се погрижим за себе си“, казва моделката.

Лятна мода – Жизел Бюндхен ни показа как да носим деним

В името на природата – Жизел Бюндхен със стара рокля на червения килим

Разводът ѝ се отразява добре – Жизел Бюндхен позира само по токчета и риза

Бюндхен разкрива, че тренира всеки ден, прави медитация и се фокусира върху уелнес тенденциите, засягащи здравословното хранене. Постепенно научава, че е важно да поставя себе си на първо място и иска останалите жени, особено майките, да знаят, че грижата за себе си не е нещо егоистично.

„Никой няма да го направи вместо вас. Единственият човек, който ще направи този избор, си ти. Защото, неизбежно, ти ще си първият човек, който ще разбере разликата. Но след това идват децата, семейството и съпругът ти“, обяснява още красавицата.

Освен че се опитва да се храни здравословно и да живее по-зелено, Бюндхен прави всичко възможно и да се доближи повече до природата. Именно затова е закупила ферма, където 10-годишната ѝ дъщеря Вивиан да се научи да язди коне без намесата на папараци. Споделя, че винаги, когато двете са отивали в някоя конюшня, около тях е имало фотографи, които притеснявали дъщеря ѝ.

Относно партньорството си с марката Gaia Herbs, където споделя съвети за това как американците да включат традиционни за родната ѝ Бразилия билки в ежедневния си живот, Бюндхен казва, че трябва да започнем отново да се свързваме с тялото си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари