IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода – Сара Джесика Паркър като Кари Брадшоу на червения килим

10 октомври 2023 12 30

Вижте на какви обувки заложи актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър за пореден път доказа, че е научила няколко модни трика от героинята си в „Сексът и градът“ – Кари Брадшоу.

58-годишната актриса присъства на есенната галавечер на нюйоркския балет заедно със съпруга си Матю Бродерик, където впечатли фотографи и фенове със стила си. Паркър приличаше на балерина в стилна рокля с отворени рамене от Carolina Herrera, допълнена от вече разпродадените сандали Dish от нейната собствена колекция SJP, които са предназначени да се носят в несъответстващ чифт. Едната обувка на актрисата беше в черен, докато другата беше в лилав цвят. Приликата помежду им беше катарамата с диамантен кръг отгоре. 

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Паркър също така носеше голяма черна панделка в косата си, докато аксесоарите ѝ се състояха от сребърна чанта, ретро диамантени пръстени Fred Leighton, обеци от Kwiat и часовник от Vacheron Constantin

Несъответстващите обувки на звездата отразяваха стила на героинята ѝ от „Сексът и градът“ – Кари Брадшоу, която носеше сандали на Christian Louboutin в червен и син цвят в сезон 3, епизод 13. 

Паркър беше придружена от съпруга си Матю Бродерик, който също показа стил и елегантност. 61-годишният актьор облече класически черен костюм с бяла риза и черна папийонка. Докато двойката позираше и се усмихваше пред камерите, Сара Джесика се погрижи за папийонката на съпруга си, която се беше леко наклонила. Тя грижовно я оправи, след което зае поза пред фотографите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Холивудската двойка наскоро отново беше в центъра на вниманието, когато присъства на парти в замъка Кенсингтън. За повода двамата бяха в малко по-цветни тоалети в сравнение със сега, като Паркър облече красива зелена рокля на Elie Saab, която включва висока цепка и дълги ръкави. Тя комбинира тоалета си с искряща чанта и чифт зелени обувки на ток от собствената си марка. Междувременно Бродерик контрастира идеално на съпругата си в елегантен сив кариран костюм, синя риза и вратовръзка. 

Вечерта се проведе в чест на двойката, която споделя син Джеймс Уилки и близначките Табита и Марион. Съвсем скоро Паркър ще направи дебюта си на емблематичната театрална улица „Уест Енд“, където ще играе пиесата си Plaza Suite в театър Savoy заедно с Бродерик. Очаква се представленията да започнат през януари следващата година. От своя страна, съпругът ѝ вече има опит пред лондонската публика, след като играе в The Starry Messenger през 2019 година. 

Освен че се справят добре на театралната сцена, известните съпрузи жънат успехи и на малкия екран. Бродерик се радва на одобрението на сериала си Painkiller по Netflix, докато Сара Джесика се завръща за трети сезон в And Just Like That, което е продължението на „Сексът и градът“. 

Сара Джесика Паркър със семейството на червения килим

Сара Джесика Паркър предлага една от най-красивите си рокли на търг

Семейна подкрепа за Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър

След като са заедно повече от 30 години, Паркър и Бродерик – чиято връзка започва заради общата им любов към театъра и кулминира с брак през 1997 година – са все така неразделни. По време на интервю пред Хауърд Стърн през юни актрисата заяви, че със съпруга ѝ са били много малко време разделени след запознанството им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

„Първата ни среща беше на 8 март 1992 година и оттогава сме заедно. Не сме прекарвали и една вечер разделени, ако не ни се наложи от работа или местоположение, или пък когато майка му беше болна и той трябваше да се грижи за нея. Иначе сме винаги заедно“, казва Паркър. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари