IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкусителният колумбиец Малума ще става баща за първи път

23 октомври 2023 14 40

Вижте какъв ще е полът на бебето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Малума отваря чисто нова глава в живота си, която този път не е свързана с музиката.

Красивият изпълнител разкри, че с приятелката си Сузана Гомес очакват първото си дете. Новината беше оповестена по уникален начин – чрез видеото към песента Procura, което бе показано за първи път на концерта на Малума във Вашингтон преди няколко дни. Тогава той обяви пред публиката, че ще им покаже клипа към новата си песен, след което седна на сцената с лице към големия екран. Зрителите също така видяха и няколко интимни семейни кадри, включително и моментът, когато семейството на Малума разбира, че скоро ще има нов член. 

Видеото включва няколко лични видеа на изпълнителя, чието истинско име е Хуан Луис Лондоно Ариас, и Сузана Гомес, които се забавляват заедно и обикалят света. След това клипът се прехвърля на малко по-сериозна тематика, показвайки двойката в лекарския кабинет, където бъдещата майка е преглеждана с ултразвук. Малума очевидно изглежда развълнуван, след като вижда какво го очаква в следващите години. 

Клипът също така показва как двойката споделя новината със своите родители, както и кадри на наедрялото коремче на Гомес. Всичко приключва с парти по разкриване на пола на бебето, на което са присъствали семейството и приятелите. Бъдещите родители броят на обратно, качени на покрив, докато розов пушек не изпълва въздуха, показвайки че бебето ще е момиче

Изпълнителят намекна леко и за името по време на партито, след като камерата приближи към диамантено колие, което Гомес носи, върху което е изписано името „Парис“. Малко по-късно Малума потвърди, че точно така ще се казва детето му. В интервю за NPR той каза „Парис, нашата прекрасна дъщеря, в момента расте в корема на майка си и ми дава множество причини да мечтая... Тя е всичко за мен в момента“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Той допълни, че бащинството е било една от най-големите му мечти и вече дори пее на корема на Гомес, надявайки се дъщеря му да го чува. 

„Моментът е перфектен. Искам да кажа, всички тези прекрасни неща, които ми се случват. Вече търся малко по-лични преживявания. Обичам музиката. Обичам да бъда на турне, но също така искам да се развивам като човек, а не само като артист“, казва още Малума. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Признава, че все още свиква с мисълта, че ще става баща, но е готов за всичко, което това ново преживяване ще му поднесе. „Това е едно прекрасно приключение, за което съм готов да уча. Мисля, че децата идват на този свят, за да ни научат на много неща, така че съм готов да слушам. Това е едно чувство, което само родителите могат да разберат. Сега дните ми са по-светли от всякога“, споделя певецът. 

Стил и красота: Малума и костюмът, който сам е направил

Горещо, по-горещо, Дженифър Лопес и Малума!

Колумбийски рай: Домът на Малума

Малума и Сузана рядко говорят за връзката си и почти не публикуват общи снимки в социалните мрежи. Смята се, че са заедно от 2020 година, когато бяха забелязани през август. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Гомес също е доста известна в своята сфера. Тя си създава слава като архитект и интериорен дизайнер в Колумбия. През февруари тази година добави към резюмето си и дизайнер на бижута, създавайки марката Sileo Timeless – компания, която стартира заедно със сестра си. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари