IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извънбрачният син на принц Албер за връзката с баща си и съревнованието помежду им

27 октомври 2023 16 30

В ново интервю Александър разкрива малко повече детайли за семейството си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Александър Грималди разкрива интересни детайли от връзката с баща си, принц Албер, в първото си самостоятелно интервю. 

Преди няколко дни 20-годишният студент застана на корицата на списание Tatler за декемврийския му брой, където говори за детството си, кралското потекло и предстоящото си преместване в Ню Йорк. Според Грималди, баща му притежава доста спортна злоба и винаги се опитва да победи, когато става въпрос за състезания. Това не е никаква изненада, имайки предвид, че принц Албер е петкратен участник на Олимпийски игри като състезател по бобслей. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

„Всичко започва като една шега, но когато резултатът стане малко по-оспорван, всичко се променя и комедията вече не присъства“, казва Александър пред Tatler. 

Говорейки за времето, което прекарва с баща си, момчето споделя, че нещата започват да се подобряват и двамата се виждат все по-често. „По време на празниците сме постоянно заедно. Връзката ни е много добра“, допълва той. 

Александър е син на принц Албер и тогоанската стюардеса Никол Косте, които се срещат по време на полет през 1997 година. Момчето се ражда през 2003 година, но не попада в линията за наследяване на трона на Монако, тъй като родителите му никога не са били женени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Публично признат от баща си през 2005 година, Грималди е отгледан в уединение от майка си между Франция, Ню Йорк, Женева и Лондон заедно с двамата сина на Никол от предишната ѝ връзка. Принц Албер непрекъснато участва в грижите и възпитанието на момчето, а сега, когато навърши пълнолетие, Александър все по-често се появява пред медиите и присъства на светски събития. 

Студентът също така споделя близка връзка с по-голямата си сестра – Джазмин Грейс Грималди, която също е насърчавана да прекарва повече време в Монако и да се сближи със семейството си там. 31-годишната американска актриса, която преследва същата кариера като баба си, принцеса Грейс, е дъщеря на принц Албер и Тамара Ротоло. 

„Харесваше ми да живея с братята ми, а майка ми се грижеше перфектно за мен. Не бих могъл да желая повече“, казва Александър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Допълва, че с братята и сестра му имат общ чат, в който често обсъждат ежедневието си. „Спорим за това кой е по-добър на футбол – Ерлинг Холанд или Килиан Мбапе. Сестра ми е за Мбапе, но момчетата сме на друго мнение. Аз обичам и двамата“, казва още Грималди. 

Принц Албер и извънбрачната му дъщеря заедно на бляскаво събитие

Принц Албер е горд с принцеса Шарлийн за победата ѝ в най-трудната година

Тема номер едно в Монако: Принц Албер, неговите извънбрачни деца и кои са те?

Принц Албер също така е баща на 8-годишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, които отглежда със съпругата си принцеса Шарлийн. Според Александър, по-малките му брат и сестра все още не са попаднали в семейния групов чат. „Те са още много малки за телефони, така че ще им отнеме няколко години преди да се присъединят“, обяснява той. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Гледайки към бъдещето, Грималди се приготвя за голямото си местене от Лондон в Ню Йорк в началото на 2024 година, където смята да учи бизнес или международни отношения в Университета на Ню Йорк или университета „Фордхам“. Докато се опитва да се установи в Голямата ябълка, Александър е категоричен, че няма да търси любовта, защото вече има дама на сърцето си. 

„Нещата вървят много добре. Запознахме се в Монако. Сега се местя в Ню Йорк, но тя вече живее там“, казва той, без да споделя повече детайли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Сега, когато светлината на прожекторите е насочена още повече към него, Грималди се надява да повиши интереса на света към Монако. „Ще се опитам да работя върху връзката с баща си и да се превърна в световен посланик на Монако, за да допринеса за създаването на повече бизнес отношения за страната – нещо, за което сме говорили с татко от дълго време“, казва той. 

През лятото семейството на Александър се събра на едно място, за да отбележи 20-ия му рожден ден. Снимки от празника бяха публикувани в социалните мрежи, от които се вижда, че момчето е заобиколено от родителите си, Джазмин и други близки, седнали около маса с цветя и десертни чинии. Гордата майка публикува и самостоятелен портрет на сина си, както и снимка на тортата в червено и бяло – цветовете на монакския флаг. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари